Glumici ispao sin iz ruku: "Pukla mu je lobanja"

Glumica Dženi Molen šokirala je pratioce objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin ispao iz ruku i da je povredio glavu.

Život

Izvor: B92

Petak, 19.04.2019.

19:43

Glumici ispao sin iz ruku:
Foto: Gettyimages

"U subotu uveče mi je sin ispao iz ruku, zbog čega mu je napukla lobanja pa je završio na intenzivnoj. Zauvek sam zahvalna bolnici na pomoći i brzom delovanju. Hvala svim medicinskim sestrama, neurolozima, pedijatrima i ostalom osoblju...", napisala je glumica, inače supruga glumca Džejsona Bigsa.

"Nisam sigurna kako se ovaj post pretvorio u zahvalni govor na Oskarima, ali... Džejson, hvala Bogu na tebi. Hvala Bogu, hvala Bogu, hvala Bogu! Bila je ovo traumatična nedelja, ali Sid je sada kod kuće i lepo se oporavlja. Jede puno čokoladnih korneta i uskoro planira da umače trešnje u čokoladu. Moje srce je sa svim roditeljima koji su se ikad pronašli ili će se tek pronaći u ovakvoj situaciji. Niste sami...", rekla je.
Foto: Gettyimages
Njena objava privukla je mnogo pažnje, a obožavatelji i prijatelji su joj u komentarima slali poruke podrške.

"Mi smo stalno ispadali mami iz ruku. Ne brini se, odlično ti ide! I mame ispuštaju", "To je toliko strašno, ne mogu ni da zamislim"... Hvala ti što si ovo podelila sa nama, ovakve nesreće se verojatno često događaju, ali se svi boje da pričaju o njima", "Mogu se poistovetiti sa ovim, želim mu brz oporavak", "Događa se... Moglo je biti i gore, drago mi je da se dobro oporavlja", bili su samo neki od komentara.
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

On Saturday evening, I dropped my son on his head causing him to fracture his skull and landing him in the ICU. I am forever grateful to Lenox hill downtown and @nyphospital for their immediate response and aid. Thank you to all of the nurses, neurologists, pediatricians, residents, cafeteria staff and brave women that keep the visitor‘s bathrooms clean. Not sure how this post turned into an Oscars acceptance speech... But @biggsjason Thank god for you! Thank god, thank god, thank god. It has been a traumatic week but Sid is home now taking things slowly and recovering nicely. He is also eating a lot of chocolate dipped ice cream cones and plans to try cherry dipped soon. My heart goes out to all parents who have or will ever find themselves in this kind of position. You are not alone...

Објава коју дели Jenny Mollen (@jennymollen) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: