Radila sa Dikaprijem i Kejt Vinslet: Supruga poznatog glumca veoma je uspešna u Holivudu

Naš priznati glumac Žarko Laušević skoro dve decenije živi u Americi, a poslednjih godina često dolazi u Srbiju kako bi snimao filmove i serije.

Život

Izvor: novosti.rs

Nedelja, 24.03.2019.

15:37

Radila sa Dikaprijem i Kejt Vinslet: Supruga poznatog glumca veoma je uspešna u Holivudu
Printscreen / YouTube

Veliku podršku u svemu dobija od supruge Anite koja je profesionalni šminker, a radila je i na seriji "Seks i grad". Ona je prošle godine, u Njujorku, dobila nagradu za svoj rad.

"Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde", rekla je Anita nakon što je preuzela nagradu.

Anita Roganović sada Laušević rođena je 1966. godine u Ljubljani, a sa Lauševićem ima ćerku Janu. Anita je prvi veliki angažman u Americi imala 2004. na sminanju filma "Spajdermen 2", prenose Novosti.
Sarađivala je sa velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Dikaprija, Kejt Vinslet...

Anita je dobila zazluženu nagradu i pohvala za sav rad do sad za frizuru u serijama "Hronike Tajms skvera", "Privatni doktor", "Instikt".

Inače, Anita je druga žena Žarka Lauševića. Sa prvom suprugom Majom, sa kojom je bio u braku od 1982. do 1998. godine, ima ćerku Asju i sina Dušana, koji je doktorirao i bavi se umetnošću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: