Oglasilo se pozorište, povređeni glumac se oporavlja

Glumac Emir Hadžihafizbegović se oseća bolje posle povrede koju je nedavno doživeo na premijeri predstave, zbog koje su tad otkazana reprizna izvođenja.

Život

Izvor: B92, Avaz.ba

Utorak, 19.03.2019.

14:29

Oglasilo se pozorište, povređeni glumac se oporavlja
Foto: YouTube / Printscreen

Glumac se povredio 15. marta na premijernom izvođenju predstave "Sjećaš li se Doli Bel" u Kamernom teatru 55 u Sarajevu.

"Koristimo priliku da obavestimo javnost i cenjenu publiku da je zdravstveno stanje Emira Hadžihafizbegovića puno bolje, pa će se predstava 'Sjećaš li se Doli Bel' igrati na sceni u ranije zakazanim terminima 26. i 27. marta 2019. godine. Otkazane predstave u terminima 16, 18, 19. i 20. marta biće izvedene u zamenskim terminima 8, 9, 10. i 12. aprila ove godine", saopšteno je iz pozorišta.

Prema pisanju medija, Hadžihafizbegović je povredio nogu tokom predstave i, kako je tada saopšteno, doživeo tešku povredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: