Život

Petak, 19.05.2023.

09:14

Zbog njega su je ismevali: Bili Ajliš ipak raskinula sa 11 godina starijim partnerom

Poznata pevačica se trudi da sakrije svoj žiot od javnosti, pa je zbog toga mnogima bilo čudno kada su se u medijima pojavile informacije o njenom raskidu.

Izvor: B92

Zbog njega su je ismevali: Bili Ajliš ipak raskinula sa 11 godina starijim partnerom
Foto: Profimedia

Bili Ajliš je raskinula vezu sa 11 godina starijim Džesom Raterfordom, a kako tvrde strani mediji, par je ostao u prijateljskim odnosima.

Podsetimo, javnost je bila pomalo podeljena kada se vest o njihovoj vezi pojavila u medijima, s obzirom na to da Bili ima 21 godinu, mnogi su se pitali da li je to društveno prihvatljivo. Međutim, za to vreme, Bili se često sa svojim izabranikom šalila na račun razlike u godinama i trudili su se da pokažu kako im to ne predstavlja problem.

Ostali su prijatelji

Oni su bili u vezi oko sedam meseci, a prvi put u javnosti su se pojavili krajem prošle godine.

"Potvrđujemo da su se Bili i Džes razišli, ali su ostali dobri prijatelji. Sve glasine o navodnoj prevari su lažne. Oboje su trenutno slobodni", rekao je zastupnik pevačice i demantovao da je došlo do prevare na Koačeli.

Donedavno je Bili govorila samo najlepše o svom partneru, a za Noć veštica su priredili pravu senzaciju kada su se pojavili tako što je on bio maskiran u starca, a ona u bebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Vojska je raspoređena: Novi rat počinje?

Beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da je pojačano obezbeđenje državne granice, a određene trupe stavljene su u stanje visoke pripravnosti zbog intenziviranja ukrajinske vojske u pograničnim oblastima.

20:48

2.7.2024.

1 d

Podeli: