Život

Nedelja, 19.11.2023.

08:59

Optužila ga za silovanje, pa se "prijateljski nagodili": Otkriveno koliko je dogovor koštao repera

Šon Kombs poznatiji kao P. Diddy i njegova bivša devojka Kasandra Kesi Ventura postigli su nagodbu samo dan nakon što je pevačica podigla tužbu u kojej je repera i muzičkog producenta optužila da ju je tukao i silova tokom deset godina, koliko su bili u vezi.

Izvor: B92, klix.ba

Optužila ga za silovanje, pa se
Foto: Profimedia

Kako su naveli u izjavi "rešili su potraživanja u tužbi na obostrano zadovoljstvo".

Obe strane su dodale da više detalja o uslovima sporazuma neće biti objavljeni u javnosti.

"Odlučila sam da rešim ovu stvar prijateljski pod uslovima da imam određeni stepen kontrole", rekla je Kesi Ventura. "Želim da se zahvalim svojoj porodici, obožavateljima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci", rekla je pevačica.

I reper je istakao da su sve želeli da reše "prijateljski".

"Odlučili smo da rešimo ovu stvar prijateljski. Kesi i njenoj porodici želim sve najbolje. Ljubav", kazao je P. Diddy u svojoj izjavi, prenosi Klix.

Ventura i Kombs upoznali su se 2005, kada je ona imala 19 godina, a on 37. Tada je potpisala za njegovu izdavačku kuću Bad Boy Records, a njih dvoje su se kasnije upustili u vezu. U svojoj tužbi Kesi je tvrdila da je zapela u desetogodišnjem "ciklusu zlostavljanja, nasilja i trgovine ljudima u svrhu seksa".

Prema nekim izvorima nagodba između Didija i Kesi koštala je repera 100 miliona dolara. U međuvremenu, još jedna devojka iznela je optužbe na račun P. Didija.

Obri Odej navela je da podržava Kesi nakon što je u javnosti odjeknula njena tužba. "Potpuno je podržavam", objavila je pre dva dana pop zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Udar na Ruse: Uništen S-500?

Ukrajinske snage su možda pogodile najnoviji ruski sistem protivvazdušne odbrane S-500 koristeći rakete ATACMS koje su isporučile SAD, izvestio je ukrajinski novinar.

9:12

29.6.2024.

1 d

Svet

Sledi haos? Objavljeno: "Vodićemo veće ratove"

Svet čekaju "ratovima za hranu" jer su geopolitičke tenzije izazvale porast protekcionizma usred zabrinutosti zbog smanjenja zaliha, smatra jedan od najvećih svetskih trgovaca poljoprivrednim proizvodima "Olam Agri".

10:06

29.6.2024.

1 d

Podeli: