Život

Petak, 17.11.2023.

08:15

Bivša devojka optužila Pi Didija za silovanje: "Terao me na seks sa muškim prostitutkama"

Šon Didi Kombs je optužen za silovanje i fizičko nasilje, a tužbu protiv repera podnela je njegova bivša devojka, pevačica Kazandra Ventura poznatija kao Kesi.

Izvor: index.hr

Bivša devojka optužila Pi Didija za silovanje:
Foto: Profimedia

U tužbi je navela da je Didija upoznala 2005. godine, kada je imala 19 godina. Započeli su vezu, a reper ju je, tvrdi pevačica, od početka kontrolisao i bio nasilan prema njoj. Navela je da ju je terao na seks sa muškim prostitutkama dok je sve snimao, fizički je maltretirao i drogirao.

Ova 37-godišnja pevačica tvrdi da je Didi bio sklon "nekontrolisanom besu” i da ju je često "divljački tukao”. Navodno, sve se odigralo pred očima njegovih zaposlenih, a Didi ju je, prema rečima pevačice, često terao da u torbi nosi njegovo vatreno oružje "kako bi se setila da je sposoban da je ozbiljno povredi”.

Reperov advokat se oglasio

Takođe se prisetila situacije pred kraj njihove veze 2018. Ona je navela da je reper tada bez dozvole ušao u njen dom i silovao je.

"Nakon godina ćutanja i mraka, konačno sam spremna da ispričam svoju priču i progovorim u svoje ime i za druge žene koje se suočavaju sa nasiljem i zlostavljanjem u vezama“, rekla je Kesi stranim medijima.

Oglasio se i advokat repera Ben Brafman. On je negirao sve pevačeve optužbe.

"Gospodin Kombs negira ove uvredljive i sramotne optužbe. Gospođa Ventura je poslednjih šest meseci stalno tražila 30 miliona dolara od njega, preteći da će napisati knjigu o njihovoj vezi na njegovu štetu. Ovo je čista ucena", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

1 d

Svet

Sledi haos? Objavljeno: "Vodićemo veće ratove"

Svet čekaju "ratovima za hranu" jer su geopolitičke tenzije izazvale porast protekcionizma usred zabrinutosti zbog smanjenja zaliha, smatra jedan od najvećih svetskih trgovaca poljoprivrednim proizvodima "Olam Agri".

10:06

29.6.2024.

1 d

Podeli: