Život

Nedelja, 17.09.2023.

08:01

Irina Šajk se na modnoj reviji pojavila sa masnicom ispod oka FOTO

Irina Šajk se na London Fashion Week-u pojavila sa masnicom ispod oka i zabrinula sve svoje fanove.

Izvor: B92

Irina Šajk se na modnoj reviji pojavila sa masnicom ispod oka FOTO
Foto: Profimedia

Proslavljena manekenka Irina Šajk je prethodnih dana u centru zbivanja zbog fotografija koje svedoče da se viđa sa Tomom Brejdijem, međutim, neki drugi izvori tvrde kako ova lepotica i dalje pati za Bredlijem Kuperom, sa kojim ima i ćerku, te se nada da će se pomiriti opet.

Pored njenog ljubavnog života, pažnju je privukao i njen izgled, koji je na trenutak mnoge zabrinuo.

Naime, Irina se pojavila na reviji sa masnicom ispod oka, ali ispostavilo se da je to bila scenska šminka zbog modnog brenda Mowalola.
Foto: Profimedia
Među poznatim ličnostima koje su bile u publici tokom ove revije su njen bivši dečko Kanje Vest sa svojom novom devojkom. Podsetimo, Irina i Kanje su ostali u dobrim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ultimatum? Orban traži deo Ukrajine

Među 11 zahteva Mađarske u vezi sa zaštitom prava nacionalnih manjina, ključni kamen spoticanja je određivanje oblasti u Ukrajini sa posebnim nivoom garancija za prava Mađara.

16:53

27.6.2024.

1 d

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

18 h

Podeli: