Život

Utorak, 13.02.2024.

10:22

Megan i Hari izazivaju novi sukob sa kraljevskom porodicom?

Princ Hari i Megan rizikuju novi sukob sa kraljevskom porodicom.

Izvor: B92, dailymail.co.uk

Megan i Hari izazivaju novi sukob sa kraljevskom porodicom?
Foto: Profimedia

Naime, oni su sinoć pokrenuli novu veb stranicu koja koristi njihovu Saseks titulu (Sussex.com). Par je zamenio svoju veb stranicu Archewell sajtom pod nazivom Sussex.com koji uključuje njihove biografije i liste njihovih nedavnih aktivnosti.

Izvori stranih medija upozoravaju da bi njihova upotreba titule u nazivu sajta kao i njihovog kraljevskog grba u, kako se čini, komercijalne svrhe, mogla da izazove žalbe iz palate. "Imaće pravih problema sa upotrebom imena Saseksa. To je kraljevska titula i ako ima bilo kakvog nagoveštaja komercijalizma u vezi sa ovim - biće ugašena. Prosto je zapanjujuće što ne mogu da vide koliko je to grubo", rekao je izvor za DailyMail.

Međutim, izvor blizak paru sinoć je rekao: "Princ Hari i Megan su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. To je činjenica. To je njihovo prezime i titula", rekao je. Na ovom sajtu, vojvoda je opisan kao "humanitarac, vojni veteran, zagovornik mentalnog zdravlja i aktivista za zaštitu životne sredine". Njegova supruga je opisana kao "feministkinja i zagovornica ljudskih prava i rodne ravnopravnosti". Rebrendiranje Saseksa na internetu inače dolazi usred spekulacija da Megan i Hari možda traže nove proizvodne kompanije sa kojima bi radile. Njihov ugovor sa Spotifajem od 18 miliona funti nedavno se završio, a bilo je i glasina da gigant za striming Netfliks možda neće obnoviti ugovor sa njima od 80 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: