Tabu 14

17.10.2024.

18:59

Nakon snimka seksa u svlačionici, sutkinja našla novi posao FOTO

Elif Kararslan najavila je tužbu Turskom fudbalskom savezu koji ju je suspendovao nakon što je u javnost izašao njen snimak seksa iz svlačionice sa starijim turskim delegatom.

Izvor: 24sata.hr

Nakon snimka seksa u svlačionici, sutkinja našla novi posao FOTO
Shutterstock/Canetti

Podeli:

Atraktivna turska sutkinja Elif Kararslan, koja se našla u središtu skandala zbog vrućeg videa koji je navodno snimila s delegatom Orhanom Erdemirom, odlučila je da dobro unovči svoju novostečenu slavu.

Zbog skandala Turski fudbalski savez doživotno ju je suspendovao iz fudbala, ali to je nije omelo jer se sada okrenula biznisu na Instagramu.

Ona je privukla značajan broj pratilaca na društvenim mrežama, a sada im naplaćuje "ekskluzivan sadržaj".

Na svom profilu je pokrenula plaćenu pretplatu kako bi pratiocima ponudila sadržaj koji inače ne bi mogli da vide.

Za to, ona im naplaćuje pretplatu od jednog evra mesečno. A šta tačno nudi u ekskluzivnom sadržaju, nije htela da otkrije.

Iako se posvetila  preduzetničkim vodama, nije odustala od karijere sudije. Najavila je da će pokrenuti pravni postupak vezan za navodne snimke, za koje tvrdi da su nastali uz pomoć "deep fake" tehnologije.

I dalje insistira na tome da je nevina te je odlučnada to i dokaže na sudu.  Od Saveza zahteva novčanu naknadu za štetu nanesenu njenom ugledu.

Trenutno na Instagramu ima gotovo 550 hiljada pratilaca a zasigurno će među njima biti i onih koji će rado izdvojiti evro mesečno za "ekskluzivan sadržaj".

Podeli:

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: