Tabu 4

29.09.2024.

9:05

Bivšoj seks-bombi lekar unakazio lice: Spavala je pored mrtvog muža i imala aferu s predsednikom FOTO

Lin Mej (71), meksička vedeta, egzotična plesačica i glumica kineskog porekla, poznata i pod nadimkom "boginja ljubavi", u mladosti je plenila očaravajućom lepotom, ali jedan na oko bezazleni odlazak pod nož pokazao se neuspešnim i sve je promenio.

Izvor: Jutarnji.hr

Bivšoj seks-bombi lekar unakazio lice: Spavala je pored mrtvog muža i imala aferu s predsednikom FOTO
Profimedia

Podeli:

Zahvat je ostavio ružne posledice koje ova, nekad velika latinoamerička zvezda, nikad nije uspela da sanira.

Naime, Lin je početkom 1990-ih godina završila u rukama lažnog lekara, a on joj je, umesto injekcija kolagena, koji je trebao da joj zategne kožu i smanjiti bore, ubrizgao kobnu mešavinu ulja za kuvanje, dečijeg ulja i vode.

Nakon zahvata, Mej su na licu ostale kvrge, koje naredni kozmetički zahvati nisu uspeeli da uklone.

Prema pisanju stranih medija, ova bivša seks-bomba odmalena je finansijski pomagala svojoj porodici. Kao dete je prodavala suvenire turistima, a kasnije je radila kao konobarica.

I upravo na tom poslu upoznala je svoju prvu veliku ljubav, 30 godina starijeg američkog mornara, s kojim se preselila u Meksiko siti.

Par je dobio dve ćerke, ali Lin je nakon pet godina napustila partnera jer ju je, tvrdila je, fizički i seksualno zlostavljao. Tad je otišla u Akapulko i zaposlila se kao plesačica.

Vrlo brzo privukla je pažnju biznismena Enrikea Lombardinija, koji je vodio poznato pozorište Esperanza Iris. Pozvao je Lin da nastupa u njegovim burlesknim predstavama. Iako joj je isprva bilo neugodno, na kraju je ipak počela da se skida na pozornici, a nedugo nakon toga našla se na meksičkoj televiziji, tačnije u kultnoj emisiji "Siempre en Domingo".

Snimala je i filmove, a najzapaženije uloge ostvarila je u meksičkim seks komedijama, poznatijima pod nazivom Ficheras.

Njeno srce ‘80-ih je osvojio biznismen Antonio Či-Huo, za kojeg se udala 1989. Međutim, ljubavna idila prekinuta je 2004., kad je njemu dijagnostikovan rak prostate.

Preminuo je 2008. Skrhana tugom, Lin Maj ekshumirala je suprugovo telo i donela ga kući, a u jednom intervjuu šokirala je javnost otkrivši da je neko vreme čak i spavala pokraj njegovih ostataka.

Iste godine udala se za producenta Giljerma Kalderona Stela, s kojim je ostala do njegove smrti 2018.

Lin je svojevremeno tvrdila i da je imala aferu s bivšim predsednikom Meksika. Iako nikad nije otkrila njegov identitet, naveliko se šuškalo da je bila reč o Hoseu Lopezu Portilu.


 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: