Tabu 8

28.09.2024.

19:28

Spavala je sa 100 studenata za samo dva vikenda: "Njihovi roditelji trebaju da mi zahvale na edukaciji"

Onlyfans zvezda koja je spavala sa više od 100 studenata tokom dva vikenda seksualnih maratona kaže da bi njihovi roditelji trebalo da joj budu "zahvalni".

Izvor: B92.net

Spavala je sa 100 studenata za samo dva vikenda: "Njihovi roditelji trebaju da mi zahvale na edukaciji"
Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Podeli:

Boni Blu (25) je imala odnose s gomilom mladih muškaraca nakon što je otputovala na Freshers nedelju na Univerzitetu Notingam Trent.

Kreatorka sadržaja za odrasle, poreklom iz Notingema, a koja trenutno živi na Zlatnoj obali u Australiji, rekla je za Femail da bi njihovi roditelji trebalo da joj se zahvale.

"Pomažem njihovoj deci. Kada spavam s njima, to je edukativno i odlaze sa takvim samopouzdanjem", izjavila je.

Neverovatno, Boniini roditelji podržavaju njen poduhvat.

"Moja mama je dan pre početka Freshers nedelje išla unaokolo, delila flajere i kondome studentima i govorila im da idu i spavaju s njenom ćerkom", istakla je Blu.

"Moj tata nosi moju vizit kartu u zadnjem delu futrole za telefon. Nosi je sa sobom u pab sa prijateljima", dodala je.

Objasnila je i kako su njeni roditelji saznali za njen posao.

"Saznali su za moj posao kada je procureo jedan video. Rekli su da mi ovo ne bi izabrali kao karijeru, ali dokle god sam srećna, to je u redu. Vide koliko sam srećna i koliko slobode imam zahvaljujući finansijskoj nezavisnosti", rekla je.

"Sada to vole, moja mama nosi majicu sa mojim OnlyFans profilom, a tata stalno priča ljudima o tome", istakla je.

Proteklih mesec dana objavljivala je na društvenim mrežama, gde ima više od 258.000 pratilaca na TikToku, Tviteru i Instagramu, podstičući nove studente da snimaju seksualni sadržaj za njen OnlyFans nalog.

Nada se da će zaraditi oko 500.000 funti od tih video zapisa i tražila je "device" i "sveže punoletne osamnaestogodišnjake".

Nakon što je primila preko pet hiljada poruka i otkrila svoju lokaciju, rekavši da je sistem "ko prvi, njegovo" došlo je do do redova ispred njene sobe, piše Dejli Mejl.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Gotovo je i s ruskim gasom?

Belgija, jedan od najvećih evropskih uvoznika tečnog prirodnog gasa (LNG) iz Rusije, pozvala je EU da zabrani uvoz ruskog goriva, upozoravajući da kompanije ne mogu raskinuti dugoročne ugovore osim ako blok ne uvede sankcije.

14:12

27.9.2024.

1 d

Podeli: