Tabu 0

22.09.2024.

18:52

Otac najbrutalnijeg serijskog ubice otkrio zašto misli da je njegov sin ubijao

Otac serijskog ubice Džefrija Damera, Lajonel Damer, imao je svoju teoriju o tome što je dovelo do toga da njegov sin postane serijski ubica.

Izvor: Index.hr

Otac najbrutalnijeg serijskog ubice otkrio zašto misli da je njegov sin ubijao
Profimedia

Podeli:

Lajonel je preminuo krajem prošle godine, a o ubistvima svog sina govorio je u intervjua za CBS-ovu emisiju Inside Edition.

"Moja bivša žena uzimala je oko 26 različitih tableta"

Tvrdio je da bi mogla da postoji povezanost između lekova koje je njegova supruga Džojs uzimala pre nego što se Damer rodio i njegovih zločina, iako ništa od toga nikada nije potvrđeno.

"Uzimala je hiljade tableta za spavanje, sedative, lekove za epilepsiju otprilike mesec dana nakon što je zatrudnela. Nikad ga nije ni držala. Strašno ga je plašila. A onda je samo otišla. Sela je u auto, odvezla se i ostavila to dete u toj kući celo leto", ispričao je Lajonel.

U televizijskom specijalu Damer o Dameru, on i njegova druga supruga, Šari, takođe su otvoreno govorili o Džojsinim majčinskim sposobnostima. Tvrdili su da nije bila previše taktična i retko bi ga dodirivala ili držala.

"Kada se Džef rodio, dekama i bakama nije bilo dopušteno da drže bebu. Džojs nije htela da iko dira bebu ili diše na nju. Bojala se klica", ispričala je Šari.

U svojoj knjizi iz 1994. godine Očeva priča, Lajonel nije govorio samo o lekovima koje je Džojs uzimala, već je razmišljao o tome je li sinovljeva sramežljivost mogla biti znak upozorenja u to vreme.

Jedna od najgledanijih serija 

Podsećamo, Džerfri je između 1978. i 1991. godine ubio 17 muškaraca i dečaka.

Netfliksova serija o Džefriju Dameru izašla je 2022., a do sada je prikupila više od 900 miliona sati gledanja, što ju je učinilo jednom od najgledanijih serija na engleskom jeziku ikada. Zbog stravičnih ubistava uhapšen je 1991. godine.

Džefrija je u zatvoru na smrt pretukao drugi zatvorenik Kristofer Skarver.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: