Tabu 3

19.09.2024.

9:13

Tiktoker smislio posao iz snova: Mladenci mu plaćaju 500 evra za suludu uslugu VIDEO

Španac je dao oglas i ponudio bizarnu uslugu mladencima ne očekujući da će ga iko pozvati, a onda je usledila navala, rasprodan je do kraja godine i to po ceni od 500 evra.

Izvor: b92.net/Njujork Post

Tiktoker smislio posao iz snova: Mladenci mu plaćaju 500 evra za suludu uslugu VIDEO
Shutterstock/andreonegin

Podeli:

Ni ne sluteći da će njegov šaljiv oglas koji je dao pre nekoliko meseci i u kojem nudi bizarnu uslugu mladencima, Španac Ernesto Rejnares Varea sada zadovoljno trlja ruke.

Rasprodat je do kraja godine, cena mu je 500 evra, ukoliko "samo" rasturi venčanje, a ako besni svatovi počnu da ga biju, tu vrstu angažmana dodatno naplaćuje.

Ovu neverovatnu priču, objavio je na svom TikToku nalogu i izazvao veliku pažnju, a onda je detaljno objasnio šta, zapravo, radi.

https://www.tiktok.com/@yahorasonsoles/video/7410724169010236704?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7332040015167735301

Ernesto dolazi na venčanje, predstavlja se kao nevestin ili čak i mladoženjin ljubavnik, pravi scenu, i to sve kako bi venčanje bilo otkazano. Ponekad ga angažuju i bračni partneri, koji brzo žele da se razvedu.

"Ako sumnjate u brak ili partnera, ne želite da se venčate, a ne možete da kažete 'ne', ne brinite. Otkazujem venčanje umesto vas",  napisao je u oglasu.

Jedini što klijenti treba da urade je da mu dostave mesto, vreme i datum kada je svadba dogovorena, a za ostalo će se sam pobrinuti, prenosi pisanje lokalnih medija Njujork Post. 

Naravno, "razarač" venčanja prethodno traži da mu se uplati avans od 500 evra, a kao dodatnu stavku uvek navodi da "incindente" tipa polivanje pićem, gađanje tortom i šamaranje dodatno naplaćuje. 

Na primer, jedan šamar košta "tričavih" 50 evra.

"Pokušavam da se na vreme sklonim van domašaja razjarenih gostiju, posebno rodbine mladenaca, ali sam svetsan da nekada moram i da izvučem deblji kraj, a to košta", precizirao je ovaj Španac, koji je postao hit na TikToku i koji je zauzet do kraja godine.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: