Tabu 1

06.09.2024.

14:29

Prodaje prljave čarape i zarađuje 6.000 evra:"Možda da ih prokuvaš, pa da napraviš čaj"

Tiktokerka Čejen Haris je otkrila koliko zarađuje prodajući iznošene i znojave čarape, a neki od 50.000 njenih pratilaca su joj predložili da ih prokuva, napravi čaj i popije ga

Izvor: B92.net/Miror

Prodaje prljave čarape i zarađuje 6.000 evra:"Možda da ih prokuvaš, pa da napraviš čaj"
Shutterstock/Cookie Studio

Podeli:

Čejen Haris je počela na svom TikTok nalogu da snima svoja stopala i prljave čarape. U početku ih je "samo" mirisala, potom je, na zahtev pratilaca počela "svašta da radi sa njima" i njen "hobi" je prerastao u posao s punim radnim vremenom.

"Svaka mušterija je drugačija, samo je pitanje šta ko voli. Ukusi se razlikuju", objasnila je Harisova, a preneo Miror.

Harisova živi u Tenesiju, ima 29 godina i od svog bizarnog biznisa mesečno, kako je precizirala, inkasira od 1000 do 2000 dolara ( od 760 do 1500 evra). Najviše je zaradila početkom leta kada je na njen račun leglo 8000 dolara, odnosno oko 6000 evra.

Osim što pokazuje i miriše svoje čarape, Čejen pokušava da pomogne ljudima koji žele da započnu sličan posao. Objavljujući redovno snimke na svojoj TikTok stranici, do sada je prikupila više od 56.000 pratilaca i 797.000 lajkova, a te brojke svakodnevno rastu.

"Moji prihodi variraju od trenutka kada sam prvi put počela da snimama, ali definitvno sam zadovoljna. Neki ljudi, jednostavno, imaju fetiš na stopala i sve u vezi sa njima", navela je Čejen, a jedan pratilac joj je napisao:

"Volim ženska stopala, neću da lažem, dopada mi se kako ih neguje, ali ne bih joj grickao nokte, toliko bolestan ipak nisam".

Drugi je dodao: "Mislim da je najbolji način da ih pomirišete. Mogli biste i da ih prokuvate, pa napravite čaj i popijete ga, ali nakon toga čarape biste morali da bacite".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: