Tabu 1

07.09.2024.

8:36

Žena ga varala s rođenim bratom, a kada je čuo istinu o deci, usledio šok

Kada je saznao da je rođeni brat otac njegovo dvoje dece, odlučio je da preduzme drastične mere.

Izvor: b92.net/Večernji.hr

Žena ga varala s rođenim bratom, a kada je čuo istinu o deci, usledio šok
Shutterstock/simona pilolla 2

Podeli:

Celi svet mu se okrenuo naglavačke kada je otkrio da ga je žena prevarila s rođenim bratom, koji je i biološki otac njihovo dvoje dece.

Nesrećni čovek se oglasio na društvenoj platformi Redit, a njegovu ispovest preneo je Miror.

"Ostavljam sina i ćerku jer sam otkrio da je moja žena imala aferu s mojim bratom i da moja deca nisu moja", javno se požalio, pa dodao da je svestan da deca nisu kriva zbog toga.

"Želim ispravno da postupim, ali fizički ne mogu više da budem pored njih. Volim ih, ali ne mogu da ih pogledam u oči. Moji 'sin' i 'ćerka' zaslužuju dobar život, pa sam ćerki prepisao kuću. Inače, vlasnik sam bio ja, a ne moja žena. Sinu sam dao svoj automobil, tako da kad dobije dozvolu, moći će ga vozi. Odlučio sam da se vratim u svoju domovinu, blizu svoje porodice kako bih sve počeo iz početka", naveo je ovaj čovek.

Zatim je naveo da je sinu i ćerki napisao pisma u kojima se izvinjava što ih je napustio.

"Priznajem da sam možda š***k, ali nikakva terapija ne može da mi pomogne i uveri me da su moji, ali se nadam da će jednog dana razumeti moju odluku i da će im budućnost biti osigurana."

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

22 h

Podeli: