Tabu 12

05.09.2024.

8:00

Zbog muža produžila noge, pa se razvela: Sada se hvali veštinama u krevetu FOTO

Tereza Fišer, koja je od 2016. godine, zbog muža osam puta operisala noge kako bi ih produžila, konačno je uspela da ustane iz invalidskih kolica.

Izvor: b92.net/Bild

Zbog muža produžila noge, pa se razvela: Sada se hvali veštinama u krevetu FOTO
Profimedia/Thomas Banneyer/dpa

Podeli:

Kada je priznala da je osam puta operisala noge kako bi ih produžila, zbog želje tadašnjeg muža, manekenka Tereza Fišer (32) zgranula je javnost.

U međuvremenu se razvela, za hirurške zahvate je dala više od 150.000 evra, a sada je prvi put stala na svoje noge. 

Tereza je sada visoka 1,84, a kada obuje srebrne paltforme i celih 2.04 centimetra.

Upravo u njima se pojavila na jednom mondenskom događaju u Hamburgu, kada je i dala intervju magazinu Bild. U njemu se prvo pohvalila da je za blejzer prestižne modne kuće dala "tričavih" 11.700 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Theresia Fischer (@theresiafischer)

"Kupila sam ga pre tri godine, ali nisam htela da ga nosim dok ne završim s operacijama, preciznije dok ne izbacim sve metalne šipke iz mojih nogu. To se, konačno, dogodilo u junu", rekla je Tereza, koja je 2016. godine prvi put otišla kod plastičnog hirurga kako bi joj produžio noge.

Kako je ranije otkrila, lekar joj je noge isekao na pola i umetnuo je teleskopske šipke da bi porasla za 14 cm (sa 170 cm na 184 cm).„Drago mi je što sam u potpunosti završila sa ovom stvari, što konačno mogu da stanem na svoje noge, koje sam produžavala na zahtev bivšeg muža. Da mi je da mu sada pokažem srednji prst jer ipak nikad neće imati pored sebe visoku manekenku".

Tereza je i to nije krila, prošla kroz bolnu seriju zahvata, koji su uključivali rezanje kostiju nogu i ugradnju metalnih šipki da bi imala noge iz snova svog tadašnjeg supruga Tomasa. Kako je više puta istakla, on joj je neprekidno govorio da će je voleti do kraja života samo ako postane visoka, kako svetski poznati top-modeli.

Usled silnih operacija i propratnih neželjenih posledica, iza nje je paklenih osam godina. Posebna kritična bila je 2022. kada su joj bedrena i potkoljenična kost bile prerezane kako bi joj ugradili podesive teleskopske šipke u cevanice. Lekari su potom postepeno produžavali šipke sve dok nije rekla: "E, sad je dosta!"

Te iste godine se i razvela od Tomasa, a nedugo potom je našla novu ljubav, zubara Stefana (58).

"Moram da kažem da sam sada mnogo fleksibilnija i delikatnija, čak i u krevetu. Zato što su proporcije izbalansirane", istakla je Tereza.

Podeli:

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: