Tabu 3

22.07.2024.

20:54

Mlada infuenserka preminula od prejedanja: Unosila 10 kilograma hrane u jednom obroku VIDEO

Pan Sjaoting, influenserka iz Kine, preminula je od posledica prejedanja, prenose tamošnji portali. Godinama se bavila takozvanim mukbangom (konzumiranje hrane ispred publike koja to novčano nagrađuje).

Izvor: Index.hr

Mlada infuenserka preminula od prejedanja: Unosila 10 kilograma hrane u jednom obroku VIDEO
Shutterstock/Nicvandum

Podeli:

24-godišnja devojka snimala se uživo kako jede velike količine hrane (uglavnom nezdrave). Mediji pišu da je bila poznata po izazovima u kojima bi jela 10 sati bez prestanka. Navodno je mogla pojesti do 10 kilograma hrane u jednom obroku. Uprkos neprestanim upozorenjima svojih roditelja i prijatelja, Pan nije prestajala s unošenjem ogromne količine hrane. Navodno je prejedanje tokom njenog poslednjeg javljanja uživo rezultiralo smrću. Nakon obdukcije ustanovljeno je da je njen želudac bio "deformisan" i da je sadržao neprobavljenu hranu.

Smrt influenserke izazvala je zabrinutost na društvenim mrežama. Mnogi sada dovode u pitanje potrebu izvođenja ovakvih izazova.

"Nikada neću shvatiti zašto bi neko želeo gledati nekoga kako jede", jedan je od komentara.

Nedavno preminuo influenser koji je jeo stonoge i guštere

Nedavno se u Kini dogodio još jedan bizaran slučaj. Influenser i vloger koji je objavljivao pod profilom San umro je nakon što je navodno pojeo žive stonoge i guštere tokom prenosa uživo. 35-godišnji muškarac iz istočne Kine snimao se uživo kako pije velike količine alkohola i jede stonoge, guštere i crve brašnare.

Dva dana nakon prenosa u kojem je jeo stonoge i guštere, policija ga je pronašla bez svesti u njegovoj sobi, a njegov kompjuter i dalje je prenosio uživo.

Sanovi videozapisi su odmah uklonjeni sa DouJu, a iz policije nisu objasnili o kakvim je vrstama guštera i stonoga reč te i dalje istražuju uzrok njegove smrti.

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

12 h

Podeli: