Tabu 18

10.07.2024.

19:16

Žena rođena sa dve vagine: "Jedna služi za muža, druga za posao" VIDEO

Evelin Miler je rođena sa dva para reproduktivnih organa.

Izvor: Republika

Žena rođena sa dve vagine: "Jedna služi za muža, druga za posao" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Australijanka ima dve vagine, dve materice i dva para jajnika. Zanimljivo je da je ona tek 2011. prilikom pregleda u bolnici saznala da ima "Uterus didelphys", odnosno dve materice. Međutim, to Evelin nije sprečilo da rodi dvoje dece i ima normalne intimne odnose.

Evelin, koja je radila kao prostitutka, kaže da joj je njeno neobično stanje, bilo veoma korisno, prenosi Republika.

Profimedia

"Ako je jednom organu trebao odmor, koristila sam drugi. Spavala sam sa više od 500 muškaraca i niko od njih nije primetio da se razlikujem od drugih žena. Takođe, činjenica da imam dva organa mi je pomogla da odvojim posao od privatnog života. Frustrirajuća činjenica je da sve moram da radim duplo, kada se testriram na bolesti ili idem kod ginekologa, uvek moram iznova da ih ubeđujem da zaista imam dva polna organa", rekla je Evelin

"Pre nego što mi je postavljena prava dijagnoza, izbegavala sam vođenje ljubavi. Nisam znala šta nije u redu sa mnom i intimni odnosi su mi izazivali anksioznost. Živela sam s ocem na udaljenoj farmi, i nisam imala s kim da se posavetujem - objasnila je ona.  .

Iako su joj lekari rekli da ima male šanse da rodi dete, njen suprug Tom, za kog se udala 2022. i ona, dobili su dvoje dece, Endrjua i Džordžiju. Evelin kaže da je presrećna zbog toga kao i da je dobila poruke od žena sa sličnim problemima, koje nisu uspele da zatrudne, piše LadBible.com.

Evelin koja ima svoju "OnlyFans" stranicu kaže da je bila pretrpana poslom tokom trudnoće, kao i da nema osećaj da vara muža, jer jedan organ koristi samo za njega, a drugi za posao. 

Podeli:

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: