Promo

05.09.2024.

10:53

Predsednik UEFA-e Aleksander Čeferin na Weekendu.17

Ljubitelji sporta, pripremite se, prava fudbalska euforija čeka vas na ovogodišnjem Weekendu u Rovinju.

Izvor: Promo

Predsednik UEFA-e Aleksander Čeferin na Weekendu.17
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Podeli:

Fudbalska zvezda na festivalu? Da, dobro ste čuli! Aleksander Čeferin dolazi kako bi podelio svoja razmišljanja i iskustva o ključnim temama koje oblikuju budućnost najgledanijeg sporta na svetu.

Šta znači biti na čelu najmoćnije sportske organizacije na svetu?

Svoje mesto na pozornici među najvećim stručnjacima iz sveta medija i biznisa ima i predsednik UEFA-e, koji će zainteresovane posetioce povesti na fascinantno putovanje kroz svoju karijeru, od početaka do uspona na vrh jedne od najutjecajnijih sportskih organizacija na svetu.

Vruće fudbalske teme u fokusu

Superliga – je li poželjna? Novi format Lige šampiona – šta donosi budućnost? Milijarde evra od TV prava – kako se koriste za razvoj fudbala? Sve to, i još više, saznajte upravo od čoveka koji vodi najmoćniju sportsku organizaciju na svetu!

Zašto ne smete propustiti Weekend.17?

Jer ovogodišnje izdanje donosi niz uzbudljivih novosti, a ovo je idealna prilika da doživite fudbal na potpuno novom nivou, u društvu profesionalaca i svih onih koji dijele istu strast.

Program je dostupan ovde, a sve novosti možete pratiti putem naših profila na Facebooku, Instagramu i LinkedInu.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

23 h

Podeli: