Promo

31.07.2024.

11:10

Spremite se za odmor uz fantastičnu Huawei letnju akciju

Ukoliko odbrojavate dane do početka godišnjeg odmora, sigurno ste u potrazi za idealnim načinom da prekratite vreme.

Izvor: B92.net

Spremite se za odmor uz fantastičnu Huawei letnju akciju
Promo

Podeli:

Upravo zato, Huawei je pripremio fenomenalnu kombinaciju uređaja uz koju ćete uživati dok čekate odmor, kao i sjajnu letnju akciju za ove modele.

Sve do 15. avgusta, slušalice Huawei FreeClip dostupne su po 20% nižoj ceni, a pametni satovi iz Huawei Watch Fit 3 serije su na popustu i do 26%, kod operatora i u slobodnoj prodaji.

Uživanje u omiljenim plejlistama je malo zadovoljstvo koje lako može da popravi svaki dan - čak i one dane u kojima nam nedostaje motivacija i energija da budemo produktivni kada je odmor tako blizu. U ovom periodu, najnovije slušalice Huawei FreeClip će vam biti najverniji saputnik. Naime, zahvaljujući jedinstvenom C-bridge dizajnu, ove slušalice su neverovatno udobne i prilagodljive svakom obliku uha, a njihova baterija podržava i do 36 sati reprodukcije zvuka – tako da vam preostaje samo da se prepustite omiljenom letnjem ritmu.

Promo

Ako vam je važno da dok uživate u omiljenoj muzici ili epizodama podcasta uvek budete u toku sa dešavanjima u svom okruženju, bilo da je reč o prometnoj ulici, prirodi ili kancelariji, Huawei FreeClip donosi novitete i u tom pogledu. Zahvaljujući AI tehnologiji, ove slušalice savršeno filtriraju buku, i obezbeđuju kristalno jasan i čist zvuk u svim situacijama, što je posebno važno tokom poslovnih razgovora i sastanaka.

Huawei FreeClip slušalice poseduju IP54 sertifikat, što znači da su otporne na vodu i prašinu, što će posebno obradovati ljubitelje sporta i one koji vole da provode vreme na otvorenom. A ako razmišljate da dane pred odmor iskoristite da unapredite svoju formu, ove slušalice ćete savršeno dopuniti nekim od modela iz najnovije serije pametnih satova Huawei Watch Fit 3.

Huawei Watch Fit 3 je do sada najtanji i najlaganiji Huawei pametni sat, ali, što je još bitnije, i jedan od najudobnijih. Narukvica sata se zahvaljujući Link dizajnu lako otpušta i skida, a sat možete bez problema nositi čak i kad spavate. Sa druge strane, ovaj pametni sat je pravi lični trener na vašem ručnom zglobu i savršeno prati vašu fizičku aktivnost, uz motivaciju da uvek budete još bolji i istrajete sa treninzima.

Promo

Takođe, ako ste tek krenuli da trenirate, verovatno imate i mnogo pitanja koja se tiču ishrane i planiranja obroka uz koje ćete ostvariti najbolje rezultate. Huawei Watch Fit 3 donosi unapređenu StayFit aplikaciju, u kojoj ćete pronaći ažuriranu i dodatno proširenu bazu sa preciznim podacima o tome koliko koja namirnica sadrži kalorija.

Promo

Sve u svemu – Huawei Watch Fit 3 vam nudi sve što vam je potrebno da biste ovog leta bez problema ostvarili svoje fitness ciljeve.

Ovu kombinaciju gedžeta odlikuje fantastičan dizajn, vrhunska udobnost, moćna baterija, a dodatan benefit je i mogućnost da ih povežete sa svojim uređajem bez obzira na to da li koristi Android ili iOS system.

Promo

Jasno je da su Huawei nosivi uređaji odličan letnji izbor - zato ne propustite sjajna sniženja.

Podeli:

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

22 h

Podeli: