Promo

26.07.2024.

15:33

Pena Party u BIG Novi Sad šoping centru

Zabava i avantura za celu porodicu

Izvor: B92.net

Pena Party u BIG Novi Sad šoping centru
Promo

Podeli:

BIG Novi Sad šoping centar u nedelju, 28. jula, organizuje Pena Party za naše najmlađe! Sjajna zabava, puno pene, dobre muzike i zanimljivih animacija vas očekuje u periodu od 17 do 20 časova. Pridružite nam se na jedinstvenom događaju koji okuplja celu porodicu i uživajte u bogatom programu i dečijim osmesima.

Pre početka zvaničnog programa, već od 16.30h, naše zanimljive maskote i animatori će zagrejati atmosferu svojim performansom, i mališane pozvati da im se pridruže na bini za zajedničko fotografisanje i razigravanje pred samu žurku.

Prvi sat spektakularnog provoda obeležiće predstava „Ludi Čarobnjak“, koja će očarati prisutne svojim magičnim nastupom. Osmišjena da zabavi i edukuje decu svih uzrasta, predstava će im omogućiti i da direktno učestvuju i budu deo čarolije koja se odvija ispred njihovih očiju. Ludi Čarobnjak će kroz svoje fascinantne trikove sa suvim ledom, penom i zanimljivim hemijskim procesima prikazati kako se nauka može pretvoriti u zabavu.

Od 18 do 19 časova, sve posetioce čeka ono čemu će se najviše radovati - nezaboravan Pena Party! Animatori će sa bine voditi sve prisutne kroz avanturu među oblacima pene, uz mnoštvo igara i zabavnih aktivnosti koje će mališanima doneti osmeh na lice.

Za kraj ovog uzbudljivog dana, od 19 do 20 časova, očekuje vas DJ koji će svojim nastupom sve razgaliti, a prisutne dodatno pokrenuti uz ritmove omiljenih dečijih pesama. Nema sumnje da će atmosfera tokom celog dana biti puna pozitivne energije i zabave, savršena za sve one koji žele da završe dan u stilu.

BIG Novi Sad je omiljeno mesto gde se porodice i prijatelji okupljaju i stvaraju lepe uspomene. Ovde možete pronaći sve što je potrebno za idealan dan - od najnovijih modnih trendova do izvanrednih restorana, ali i mnogo zabavnih aktivnosti za decu i odrasle.

Dođite i osetite sve što BIG Novi Sad nudi!
Vidimo se u nedelju na neponovljivoj žurci u peni!

Podeli:

Možda vas zanima

Podeli: