Promo

26.07.2024.

14:06

Sećate li se velike akcije za bebe na Ušću: "ANĐELI SEVERA" sa istog mesta poslali apel

Fondacija Mozzart na inicijativu Igora Duljaja još jednom pomogla Prvoj narodnoj kuhinjici za najmlađe kojoj je neophodna kontinuirana podrška

Izvor: Promo

Sećate li se velike akcije za bebe na Ušću: "ANĐELI SEVERA" sa istog mesta poslali apel
Branko Starčević

Podeli:

Jedan viralan video i mnogo dobre energije skrenuli su zimus pažnju na problem socijalno ugroženih beba u Srbiji. U velikoj humanitarnoj akciji na Ušću prikupljeno je mnogo paketa za Prvu narodnu kuhinjicu za najmlađe, a mnogi se pitaju hoće li ponovo biti organizovano nešto slično. Iz Udruženja „Anđeli severa“ poručuju da im je potrebna kontinuirana pomoć i zahvaljuju kompanijama koje su nastavile da pružaju veliku podršku.

Fondacija Mozzart je zimus poslala pakete za bebe, a ovoga puta je donirala novčana sredstva, i to na inicijativu proslavljenog fudbalera Igora Duljaja, koji je bio veoma dirnut njihovom pričom.

"Velika mi je čast što sam uz pomoć Fondacije Mozzart dobio priliku da pomognem ovim divnim ljudima, koji sve rade volonterski. Samo ako se ujedinimo možemo da pomognemo mališanima i ovom prilikom bih želeo da pozovem sve ljude dobre volje da se podrže ’Anđele’, kako bi što više beba dobilo neophodnu pomoć, da im barem malo olakšamo život", naglasio je Duljaj prilikom susreta na Ušću.


Baš ispod Brankovog mosta je poslat još jedan apel iz udruženja koje je značajno unapredilo svoj rad u prethodnom periodu. Humani ljudi iz Bačke Topole poručuju da je od početka godine podeljeno 5.250 paketa u 65 gradova Srbije, ali i ističu da su potrebe sve veće.
„Ako se sećate, 25. januara smo baš ovde imali jednu veliku akciju i tada smo ostvarili prvu saradnju sa Fondacijom Mozzart. Veoma nam je drago da ste nam ponovo uputili pomoć koja je bebama i te kako potrebna. Želim da zahvalim fondaciji i Igoru Duljaju na sjajnoj inicijativi i vrednoj donaciji“, naglasila je Dejana Draškić, predstavnica Udruženja „Anđeli severa“, koje u septembru proslavlja četvrti rođendan, a program Narodne kuhinjice za bebe je najveći koji imaju.
 

Možda vas zanima

Region

Totalni preokret: Sneg

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod objavio da ovog vikenda sledi oproštaj od paklenog leta i da u tu zemlju stiže ozbiljno zahlađenje.

11:30

6.9.2024.

1 d

Podeli: