Promo

14.06.2024.

13:09

PARKSIDE najprodavaniji "uradi sam" brend u Evropi

Euromonitor International, vodeći svetski dobavljač globalne poslovne inteligencije, analize tržišta i uvida u ponašanje potrošača, proglasio je PARKSIDE za broj jedan DIY-uradi sam brend u Evropi, odnosno najprodavaniji brend u toj kategoriji za 2023. godinu.

Izvor: B92.net

PARKSIDE najprodavaniji "uradi sam" brend u Evropi
Promo

Podeli:

Od radionice do bašte, od alata do pribora, PARKSIDE nudi proizvode odličnih performansi, visokog kvaliteta i uvek po najpovoljnijoj ceni. Proizvodi PARKSIDE brenda u našoj zemlji prodaju se u Lidlu.

Na osnovu istraživanja koje je sprovedeno u 2023. godini, Euromonitor International je proglasio PARKSIDE najprodavanijim evropskim brendom u kategoriji proizvoda DIY - uradi sam, u koju spadaju proizvodi definisani kao kombinacija ručnih alata i električnih alata, odnosno pribora i aparata za kuću, okućnicu i dvorište. Za sve pomenuto brend PARKSIDE garantuje moćnog pomoćnika zahvaljujući visokom kvalitetu svojih proizvoda i kontinuiranom razvoju novih.

Bilo da je reč o stručnjacima ili početnicima – PARKSIDE nalazi rešenje za svakoga ponudom visokokvalitetnih alata sa atraktivnim dizajnom i sve većim izborom. Uz PARKSIDE su potrošači  sigurni da će dobiti najbolje performanse, po najpovoljnijoj ceni. Ponuda PARKSIDE proizvoda se neprestano širi, te je u planu i dodavanje nove PARKSIDE ECO LINE linije baštenskih proizvoda i drugih alata za navodnjavanje, uzgoj i održavanje bašte, kao i novih proizvoda za vašu radionicu, PARKSIDE Performance i DIY.

Promo

O PARKSIDE-u

Brend PARKSIDE, dostupan u Lidlu i Kauflandu, nudi DIY proizvode koji svakome omogućavaju da samostalno i u tren oka obave  poslove u svojoj radionici, bašti i kući.

PARKSIDE nudi i asortiman PARKSIDE PERFORMANCE koji je privlačan ambicioznim i naprednim ljubiteljima DIY-a. Na primer, kroz  seriju X 20 V potrošači mogu uživati ​​u više od 100 različitih alata za radionice i vrt, a koji zahtevaju za upotrebu samo jednu kompatibilnu bateriju.

Izvrsnim kvalitetom, nenadmašnim odnosom cene i kvaliteta i širokim asortimanom proizvoda uvek atraktivnog dizajna, PARKSIDE je već osvojio mnoge – i stručnjake i početnike.

Više informacija o PARKSIDE proizvodima možete pogledati na PARKSIDE sajtu.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 72 prodavnica u 41 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već četvrtu godinu zaredom.  Dodatno, u nezavisnim istraživanjima, potrošači u Srbiji su Lidl odabrali kao „Izabranu prodavnicu godine“, pečat koji dodeljuje organizacija „Izabran proizvod godine“, dok je na osnovu reprezentativnog uzorka Lidl u sklopu kampanje „Najbolje u Srbiji“ proglašen za „Miljenika potrošača“. 

Podeli:

Tagovi

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Uništeno; Kreće radijacija?

Jedna od stanica za kontrolu radijacije u Zaporoškoj oblasti, potpuno je uništena u granatiranju ukrajinskih oružanih snaga, saopštila je pres-služba Zaporoške nuklearne elektrane, koja je pod kontrolom Rusije.

11:12

26.6.2024.

1 d

Svet

Novi komandant je pobegao? "Kukavica"

Novi komandant združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Andrej Gnatov je pobegao iz Mariupolja 2022. pod maskom izbeglice, izjavio je Vladimir Rogov, zvaničnik iz Zaporoške oblasti.

8:00

26.6.2024.

1 d

Podeli: