Nauka 4

03.10.2024.

8:04

Šon Mendes iskreno o rastanku sa Kamilom Kabeljo: "Raskid je bio brutalan"

Pevač Šon Mendes (26) gostovao je u podkastu Džeja Šetija, gde je pričao o svom raskidu sa Kamilom Kabeljo i reakciji javnosti.

Izvor: Index.hr

Šon Mendes iskreno o rastanku sa Kamilom Kabeljo: "Raskid je bio brutalan"
EPA-EFE/DJ JOHNSON

Podeli:

Šon je rekao da je celo iskustvo raskida bilo "brutalno".

"Iskreno, mislim da smo Kamila i ja uradili najbolji posao u očuvanju naše ljubavi jedno prema drugom. Koliko god da ste mentalno jaki, kada milioni ljudi komentarišu, veoma je teško ne biti pogođen time, ne biti pokoleban time, nadahnut time i ne žudeti za tim", poručio je.

Možda vas zanima

"Ovo nije film. Ovo je pravi život. Ovo je prava ljubav, a ljubav je zbunjujuća i teška i prolazi kroz padove, lomove, lomove", dodao je on.

On je rekao i da je komunikacija ključna za očuvanje veze od javnosti.

"Imam sreće što je Kamila neverovatna osoba". zaključio je Šon.

Možda vas zanima

Šon je deo ljubavnog trougla?

Podsećanja radi, društvenim mrežama već neko vreme kruže priče o ljubavnom trouglu između Šona, Kamile i Sabrine Karpenter. Šon i Kamila su počeli da se zabavljaju 2019. godine, ali su raskinuli u novembru 2021. On je počeo da izlazi sa Sabrinom u februaru 2023. godine, tokom kojeg su nekoliko puta viđeni zajedno. Međutim, samo mesec dana kasnije, Šon je viđen kako ljubi Kamilu na Koačeli, što je značilo da je sa Sabrinom gotovo.

Mnogi spekulišu da su neke pesme sa novog albuma Sabrine Karpenter "Short n’ Sweet" inspirisane ovim ljubavnim trouglom.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: