Nauka 36

27.06.2024.

20:11

Bajaga o fudbalskoj reprezentaciji Srbije: "Ako bi im pomoglo..."

Nakon što je reprezentacija Srbije završila svoje učešće na Evropskom prvenstvu, mnogi su se oglasili sa savetima i predlozima. Momčilo Bajagić Bajaga otkriva šta bi uradio za njih.

Izvor: B92.net

Bajaga o fudbalskoj reprezentaciji Srbije: "Ako bi im pomoglo..."
Zorana Mandic/ATAImages

Podeli:

Naime, Momčilo Bajagić Bajaga otkrio je da bi rado napravio pesmu za naše reprezentativce, ukoliko bi im to pomoglo.

"Ako bi im pomoglo, ja bih napravio pesmu. Imao sam ponudu jednom za reprezentaciju Srbije. Nešto je bilo kratko vreme. Tada je Savo Milošević bio u Fudbalskom savezu, on me bio zvao. Hteli smo, ali nismo. Za reprezentaciju bih uvek to uradio, rado bih napravio! pesmu", rekao je pevači za "Radio S", pa izneo svoje mišljenje i o selektoru Fudbalske reprezentacije Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju.

"Ja znam Piksija iz igračkih dana. Dešavalo se, onda kada je on bio aktivan, da ga vidimo u Nišu, u nekoj kafani, pa se pozdravimo. Ja sam voleo jako kako je on igrao kad je bio fudbaler. I stvarno je bio majstor. Kao trener je okej. On dosta zna. Gledao sam ono u Japanu i u Kini, ima iskustva, ali opet trener može da postavi taktiku, ali ovi ljudi treba da odigraju ono što je on zamislio", zaključio je Bajaga.

Možda vas zanima

Podeli:

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dramatičan preokret: Idemo ka katastrofi

Što duže traje rat u istočnoj Evropi između Rusije i Ukrajine i što se više provokacija dešava širom sveta, svet postaje bliži “nuklearnoj katastrofi, upozoravaju dva nuklearna analitičara.

13:00

28.6.2024.

1 d

Svet

"Zbogom Rusijo"

Nemačka je u petak, u Štadeu kod Hamburga, počela izgradnju prvog od tri planirana kopnena terminala za prijem tečnog prirodnog gasa.

16:00

29.6.2024.

16 h

Podeli: