Aktuelno 2

16.07.2024.

10:10

Šenon Doerti dan pre smrti potpisala jedan dokument FOTO

Šenon Doerti je zvanično okončala borbu za razvod od fotografa Kurta Isvarijenka dan pre smrti.

Izvor: Index.hr

Šenon Doerti dan pre smrti potpisala jedan dokument FOTO
Profimedia

Podeli:

U sudskim dokumentima do kojih je došao Pejdž siks ( Page Six) navodi se da se glumica odrekla prava na supružničko izdržavanje, kao i da je tražila da se prekine svaka podrška koju je Doerti pružala njenom bivšem mužu. Navodi se da su "obe strane sklopile sporazum" i da je to bila "nesporna"  odluka za obe strane. Glumica je papire potpisala u petak 12. jula, dok je Kurt papire potpisao u subotu 13. jula, kada je Šenon preminula.

Šenon Doerti i Kurt Isvarijenko bili su u braku od 2011. godine.

Krajem prošle godine, u premijernoj epizodi svog podkasta "Let's Be Clear", glumica je rekla da je njen bivši muž imao aferu pre nego što je bila zakazana njena operacija tumora na mozgu.

Profimedia

"Otišla sam na operaciju nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dve godine", rekla je tada Šenon Doerti.

"Osećala sam se tako prodano. Na kraju krajeva, osetila sam se neverovatno nevoljena od nekoga koga sam volela svim srcem", dodala je ona.

Podnela je zahtev za razvod u aprilu prošle godine.

"Bila sam zbunjena, na lekovima i mnogo toga zbog operacije, jer nisu hteli da mi mozak otekne. I iskreno, i dalje je jako teško. Da, donela sam odluku da se razvedem, ali imam mnogo sećanja sa tom osobom", rekla je tada Šenon Doerti.

Podsećamo, Šenon Doerti, zvezda Beverli Hilsa 90210, preminula je posle duge borbe s rakom dojke. Imala je 53 godine.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: