Aktuelno 0

24.03.2024.

8:03

Kralj Čarls će predvoditi članove kraljevske porodice u crkvenoj službi za Uskrs

Kralj Čarls III planira da predvodi članove kraljevske porodice na godišnjoj crkvenoj službi za Uskrs.

Izvor: Tanjug

Kralj Čarls će predvoditi članove kraljevske porodice u crkvenoj službi za Uskrs
Profimedia

Podeli:

U javnoj demonstraciji jedinstva i podrške princezi Kejt Midlton koja je u petak saopštila da ima rak, prenosi Sandej miror, pozivajući se na izvor iz Bakingemske palate.

Čarls (75), kome je u februaru takođe dijagnostikovan kancer, planira da se pojavi u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru sledećeg vikenda.

Britanski kralj snimio je specijalnu uskršnju poruku nade koja će biti emitovana na Veliki četvrtak u katedrali u Vusteru, navodi britanski list. Kraljica Kamila će predvoditi porodicu na tradicionalnoj Royal Maundy verskoj službi na Veliki četvrtak, kako bi podelila poklone u ime svog muža.

Kralj Čarls III (75) saopštio je u petak da je veoma ponosan na princezu od Velsa Kejt (42) zbog njene hrabrosti da otkrije da joj je dijagnostifikovan rak i dodao da je u najbližem kontaktu sa njom. Kejt je prethodno u video poruci obavestila javnost da ima rak i da se podvrgla preventivnoj hemioterapiji.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Podeli: