Aktuelno 8

22.03.2024.

20:58

Poznati srpski glumac priznao da je biseksualac FOTO

Glumac Uroš Milojević poznat je po ulozi u predstavi "Neki to vole vruće" za koju je dobio i nagradu.

Izvor: B92.net

Poznati srpski glumac priznao da je biseksualac FOTO
Radule Perisic/ATAImages

Podeli:

On je sada na Instagramu progovorio o svojoj seksualnosti, te prvi put javno obelodanio da je biseksualnog opredeljenja.

On se obimnom porukom obratio javnosti, a između ostalog je napisao:

"Vrlo često čujem da sam, citiram, peder, pa evo da razjasnimo i to. Jer vidim da je to godinama neiscrpna tema raznih, slatkih dušebrižnika i dušebrižnica koji su uglavnom homofobi. Nisam peder. Ja sam biseksualac. Kada se već neki raspituju. I ono što je najvažnije je da u tome imam potpuno poverenje meni najvažnijih ljudi u životu", pisao je glumac. 

"Pitate se možda zašto sad ovo pišem? Znate li koliko sam noći, a i dana, godinama unazad proveo plačući? Znate li koliko je teško kada budete odbijeni na nekoj glumačkoj akademiji jer va je rečeno da ste isfeminizirani? Dogodilo se. Znate li šta se tada dešava u glavi jednog momka u tim mladim godinama u kojima ni sam ne zna šta je?"

"

Da li ćete da olajavate i svoju decu ako vam kažu da su takve seksualne orijentacije, nekoga ko je gej ili u mom slučaju bisex? Dakle, sada kada sam izgovorio da sam to što jesam, je li vam lakše?", napisao je između ostalog glumac na svom Instagram nalogu.

Podeli:

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Evropa na nogama: "MMF u Rusiji nema šta da traži"

Finska ministarka finansija Rika Pura saopštila je da se Finska pridružila protestu zemalja koje žele da ospore planove Međunarodnog monetarnog fonda da nastavi ekonomske konsultacije sa Ruskom Federacijom po prvi put od početka rata u Ukrajini.

8:09

15.9.2024.

1 d

Svet

Oboreni borbeni avioni

Vazdušno-kosmičke snage Rusije oborile su dva ukrajinska borbena aviona "Su-27" u poslednja 24 časa, saopšteno je iz ruskog Ministarstva odbrane.

17:13

15.9.2024.

1 d

Podeli: