Aktuelno 0

28.10.2024.

15:36

Didi iz pritvora uputio važan zahtev: Sudija odmah reagovao

Ozloglašeni reper Šon Didi Kombs završio je u pritvoru pre nešto više od mesec dana, a sudija je sada odbacio njegov zahtev da se vladinim zvaničnicima zabrani objavljivanje informacija u medijima, u vezi sa njegovim slučajem.

Izvor: Jutarnji.hr

Didi iz pritvora uputio važan zahtev: Sudija odmah reagovao
Profimedia

Podeli:

To je naredba koja insistira na tome da savezni agenti, istražitelji i reperov tim moraju da poštuju zakone koji im zabranjuju da javnosti objave informacije o postupku porote koje bi mogle uticati na pravično suđenje, prenosi Page Six.

Možda vas zanima

Prvi muž Džej Lo progovorio

"Didi Kombs je razlog našeg razvoda"

Bivši suprug Dženifer Lopez, glumac Ohani Noa, okrio je da je Šon Didi Kombs, sada uhapšen i ozloglašen muzički mogul, imao veze sa njihovim razvodom.

17:14

23.10.2024.

5 d

"Da bude jasno, ova naredba nije zasnovana na odsustvu bilo kakvog prekršaja do danas, jer sud tek treba da nađe bilo kakve veze sa navodima okrivljenog da su informacije u vezi sa slučajem procurile u javnost. Smisao ove naredbe je da se osigura da se od sada ne dogodi ništa što bi moglo poremetiti pravično suđenje, a sud će preduzeti odgovarajuće mere za svako kršenje pravila", rekao je sudija.

Kombsov pravni tim odbio je da komentariše nove naredbe sudije.

Sudija je odobrio novu naredbu nakon što su Didijevi advokati optužili savezne agente da su objavili video snimak na kom on fizički zlostavlja svoju bivšu devojku Kesi Venturu. Oni tvrde da su agenti poslali CNN-u snimak snimljen u hotelu kako bi uništili Kombsovu reputaciju.

Možda vas zanima

"Umesto da koriste video kao dokaz na sudu, zajedno sa drugim dokazima koji mu daju kontekst i značenje, agenti su ga zloupotrebili na najštetniji mogući način", rekli su ranije.

Federalni agenti su negirali da imaju bilo kakve veze sa snimkom koji je pušten u medije.

"Vlada nije posedovala snimak pre nego što je objavljen na CNN-u", rekli su oni.

Reper se trenutno nalazi u pritvorskom centru u Njujorku gde čeka suđenje zakazano za početak maja sledeće godine. On se tereti za reketiranje, trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije i krivična dela u vezi sa prostitucijom.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: