Aktuelno 7

28.10.2024.

19:54

Zvezda filmova za odrasle izričita: "Možeš da mi radiš šta god hoćeš, ali to ne" FOTO

Glumica filmova za odrasle, Evie Ris, kako kaže, pri snimanjima je spremna na razne izazove.

Izvor: B92.net

Zvezda filmova za odrasle izričita: "Možeš da mi radiš šta god hoćeš, ali to ne" FOTO
Shutterstock/SvedOliver

Podeli:

Ipak, postoji jedna stvar koju nikako ne dopušta da joj partneri rade. U pitanju je diranje njene pink kose, za koju kaže da je njen zaštitni znak.

Njeno pravilo je jednostavno: "Možeš da radiš šta hoćeš, ali ne diraj mi kosu!"

Reč je o tome da joj je pola kose veštačko, zbog čega ona veruje da bi bilo kakvo diranje njene kose moglo uticati na kvalitet scene. Ovakva jedna nemila situacija joj se već dogodila, kada je bila prinuđena da prekine scenu kada ju je kolega "zgrabio" za kosu.

Možda vas zanima

"Moja kosa je deo mene koji je najviše "ja", osim toga kako se oblačim, i ipak je to moja omiljena boja! Takođe me izdvaja i doprinosi tome koliko sam kao brend nezaboravna. Ako me vidite na nekom događaju, znate da sam to ja, čak i iz daljine. Pola moje kose nije pravo, tako da je način na koji je stilizujem veoma specifičan, a ako je počupana/pokvarena na snimanju, može potrajati dok je popravim", rekla je.

"U suštini, pre nekoliko godina moj lekar opšte prakse je promenio lek koji sam uzimala, i zbog toga mi je većina kose opala u roku od nekoliko nedelja. Tako da sam na kraju dobila nešto što se zove sistem za kosu (prilično fensi tupe za žene) tako da bi moja kosa izgledala što je više moguće kao ranije. Posle otprilike godinu dana moja prirodna kosa je ponovo izrasla, ali nedovoljno", rekla je za Wales Online.

Možda vas zanima

Na pitanje o važnosti održavanja određenog izgleda zbog njene profesije, Evie je odgovorila:

"Manje je važna moja uloga u industriji, a više moj brend. Ali to što imam tako uočljiv izgled mi je definitivno pomoglo da učvrstim svoje mesto u industriji", objašnjava.

Međutim, njeni posebni zahtevi vezani za kosu nisu prošli bez kritika, a neki smatraju i da je previše nervozna oko toga. Glumica je otkrila i da na konto toga često dobija komentare.

"Jednostavno, moja trenutna 'lažna' kosa je na kopčama i nije ušivena...", rekla je glumica.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: