Aktuelno 3

28.10.2024.

16:01

Muž slavne glumice šokiran njenim strastvenim scenama s kolegom: "Meni to nikad ne radi" VIDEO

Deks Šepard je šokiran poljupcem supruge Kristen Bel sa Adamom Brodijem u seriji "Niko ne želi ovo".

Izvor: b92.net/Daily mail

Muž slavne glumice šokiran njenim strastvenim scenama s kolegom: "Meni to nikad ne radi" VIDEO
EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Podeli:

Deks Šepard, koji je takođe glumac, ali i režiser i autor podkasta, podelio je impresije o sceni ljubljenja njegove supruge Kristen Bel sa njenim kolegom Adamom Brodijem u Netfliksovoj, veoma popularnoj, seriji "Niko ne želi ovo".

Šepard i Belova su u braku od 2013. godine, a sada se on našalio da nije ni znao da njegova žena može tako da se ljubi, objavio je Dejli mejl.

Romantična komedija "Niko ne želi ovo", oduševila je publiku, najavljena je i druga sezona, a Belov i Brodi su, zbog jake hemije među njima, glavne teme.

Šepard (49) se u subotu pojavio na Njujorker festivalu i prisetio se da je snimio svoju prvu epizodu podkasta sa suprugom Bel (44).

"Zajedno sa prijateljem sam gledao tu scenu, scenu ljubljenja, za koju bih rekao da je najbolja scena ljubljenja koja je ikad prikazana na ekranu", počeo je Šepard, pa dodao:

"A moj najbolji prijatelj iz detinjstva Aron me je pitao: 'Da li te ona ikada tako poljubi?' Odgovorio sam mu: 'Ne, nisam ni znao da može tako da se ljubi'", naveo je Šepard.

"Niko ne želi ovo" je hit romantična komedija, koja prati Džoanu, podkasterku koja je agnostik i veoma je seksi (Bel) i Nou, novopečenog rabina (Brodi).

Iako je to bilo teško zamisliti, par se zaljubljuje, ali njihov odnos postaje zategnut zbog njihovih različitih verskih uverenja i mešanja porodica.

Ranije ovog meseca, najavljena je druga sezona ove hit serije, koja se delimično zasniva na stvarnoj ljubavnoj priči kreatorke Erin Foster sa njenim mužem.

Inače, Kristen Bel je američka glumica i pevačica najpoznatija po naslovnoj ulozi u seriji i filmu "Veronika Mars". Imala je zapažene uloge i u serijama "Heroji" i "Fabrika laži", a bila je i naratorka ultra popularne serije "Tračara".

Pozajmila je glas u Diznijevom filmu "Zaleđeno kraljevstvo", a poznata je i po ulogama u komedijama "Preboleti Saru Maršal", "Obožavaoci", "A, kad brak nije lak", "Opet ti" i "Kad si u Rimu".

Podeli:

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: