Aktuelno 1

28.10.2024.

11:45

Žerar Depardje ne dolazi na suđenje za seksualni napad VIDEO

Na današnjem ročištu pred sudom u Parizu u kojem se vodi proces protiv francuskog glumca Žerara Depardjea, advokat optuženog zatražio je odlaganje navodeći kao razlog glumčevo narušeno zdravlje.

Izvor: Tanjug

Žerar Depardje ne dolazi na suđenje za seksualni napad VIDEO
EPA/IAN LANGSDON

Podeli:

"Žerar Depardje je veoma pogođen ovim optužbama i, nažalost, njegovi lekari su mu zabranili da prisustvuje ročištu zbog čega će zatražiti odlaganje za neki kasniji termin kako bi mogao da prisustvuje u postupku", izjavio je advokat Žeremi Asou za France Info, prenosi dnevni list Figaro.

Figaro podseća da je Žerar Depardje optužen zbog navodnog seksualnog napada na dve žene tokom snimanja filma "Zeleni prozori".

Protiv 75-godišnjeg glumačkog barda pokrenute su brojne slične prijave i moguće je pokretanje drugih sudskih postupaka.

Imena dve žene koje su optužile Depardjea za zlostavljanje tokom snimanja filma Zeleni prozori 2021. godine nisu objavljena.

Jedna od tužiteljki, dekoraterka koja sada ima 55 godina, izjavila je u februaru da je pretrpela seksualni napad, seksualno uznemiravanje i seksističke uvrede dok je u jednoj privatnoj kući bila angažovana za snimanje filma "Zeleni prozori" reditelja Žana Bekera sa Depardjeom kao glavnim glumcem.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: