Aktuelno 0

28.10.2024.

10:14

Holandski predstavnik presekao: Ipak neće ponovo na Evroviziju

Nakon vesti da je Just Klajn odbio da predstavlja Holandiju na predstojećem takmičenju za Pesmu Evrovizije, pevač se oglasio na Instagramu.

Izvor: Klix.ba

Holandski predstavnik presekao: Ipak neće ponovo na Evroviziju
EPA-EFE/Fredrik Sandberg/TT

Podeli:

Just Klajn, koji je ove godine diskvalifikovan pred finalni nastup u Malmeu, dobio je novu šansu da predstavlja Holandiju na Pesmi Evrovizije, koja će se sledeće godine održati u Bazelu. Međutim, on je to odbio.

"Da li je pohlepa ili želja? Odlučio sam da neću učestvovati na Evroviziji 2025. Moj tim i ja smo imali sve spremno, ali jednostavno nije dobar osećaj. Veoma sam zahvalan za svu ljubav iz celog sveta, ali ova godina i dalje veoma utiče na mene, moram da dam sebi više vremena da se oporavim", napisao je na početku posta.

Možda vas zanima

posle diskvalifikacije

Holandija ipak ide na Evroviziju VIDEO

Holandija će se sledeće godine takmičiti na Evroviziji, uprkos diskvalifikaciji prošlogodišnjeg predstavnika Josta Klajna.

8:00

25.10.2024.

3 d

Navodi da mu je san bio da učestvuje na Evrosongu i da ga je ostvario.

"San mi je bio da učestvujem na Pesmi Evrovizije i ostvario sam ga. Mesecima sam imao osećaj da moram da se vratim da završim posao. Međutim, u stvarnosti - ostvarili smo viši cilj. Pesma 'Europapa' ujedinila je mnoge. Ova priča nije samo o meni, već i o nama. Ljudi iz celog sveta pokušavaju da nauče holandski jezik."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

Just veruje da je njegova svrha u životu da povezuje ljude kroz muziku, umetnost i performans. Napisao je da su mu turneje po Evropi i SAD rasprodate i da će uskoro predstaviti svoj album.

"Možda sam bio zaslepljen, ali sada jasno vidim. Moram da pratim svetlost, a ne da se borim protiv nje. Mediji će biti mediji, ali meni nije mesto u njima. Nisam stvoren za ovu veliku mašineriju. Moj put je drugačiji i dobrodošli su svi koji bi želeli da krenu na ovo putovanje. Verujem da je jedna od mojih svrha u životu da povežem ljude. Moja turneja po Evropi i SAD-u je rasprodata i jedva čekam da predstavim svoj novi album. Hajmo svi zajedno, ovaj život je lud, ali ja još uvek stojim uspravno", objasnio je.

Inače, holandska televizijska kuća AVROTROS je pre nekoliko dana saopštila da je Just Klajn odbio ponudu da predstavlja Holandiju na Pesmi Evrovizije sledeće godine.

Podsećamo, Švajcarska je domaćin 69. Pesme Evrovizije koja će se održati naredne godine. Takmičenje će se održati u St. Jakobshalle u Bazelu. Polufinalne večeri zakazane su za 13. i 15. maj, a veliko finale je na programu u subotu, 17. maja.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: