Aktuelno 15

28.10.2024.

9:44

Poznati glumci podržali Kamalu Haris

Glumci Robert de Niro i Leonardo Dikaprio bili su među zvezdama Holivuda koji su na skupu podrške u Filadelfiji podržali kandidatkinju demokrata na predsedničkim izborima Kamalu Haris.

Izvor: Tanjug

Poznati glumci podržali Kamalu Haris
Profimedia

Podeli:

Obraćajući se prisutnima, Robert De Niro je istakao važnost svakog glasa i pozvao birače da se ne drže po strani, preneo je CBS News.

De Niro je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo kandidatom republikanaca na predsedničkim izborima Donaldom Trampom, koristeći oštre izraze.

On je pozvao birače da aktivno vode kampanju i motivišu svoje sugrađane u Filadelfiji da zauzmu odgovoran pristup prema izborima.

Možda vas zanima

Aktuelno

Mel Gibson vređao Kamalu Haris: "Ima IQ kao drvo"

Oskarovac Mel Gibson izneo je uvrede na račun koeficijenta inteligencije demokratske kandidatkinje za predsednika SAD, Kamale Haris i istovremeno otvoreno pružio podršku njenom republikanskom rivalu Donaldu Trampu, preneli su danas američki mediji.

20:02

26.10.2024.

1 d

"Sve, sve je na kocki i sve će biti odlučeno ovde u Filadelfiji i u ovoj velikoj državi", rekao je De Niro.

Leonardo Dikaprio je ocenio stav Kamale Haris o klimatskim promenama, naglašavajući važnost administracije koja prihvata nauku.

"Hoćemo li imati administraciju koja ne poriče naučne činjenice i koja veruje u stav 99 odsto naučne zajednice, o klimatskoj krizi izazvanoj ljudskim faktorima? Izbor ne može biti očigledniji, a taj izbor je potpredsednik Kamala Haris“, rekao je Dikaprio.

Možda vas zanima

Gradonačelnik Filadelfije, Šerel Parker, koji je zajedno sa lokalnim liderima organizovao događaj, rekao je da "put do Bele kuće ide kroz Filadelfiju", naglašavajući ključnu ulogu Pensilvanije na izborima 2024. godine.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: