Aktuelno 0

28.10.2024.

8:01

Nikol Kidman zaplakala na premijeri nove serije: "Sve je u redu, ali..."

Nikol Kidman doživljava nove vrhunce u svojoj karijeri.

Izvor: 24sedam.rs

Nikol Kidman zaplakala na premijeri nove serije: "Sve je u redu, ali..."
Profimedia

Podeli:

Prošlog meseca je proglašena najboljom glumicom na festivalu u Veneciji i to za ulogu u flmu „Babygirl“, a istovremeno je Netfliksova serija „The Perfect Couple“ (Savršen par), u kojoj glumi glavnu ulogu došla na vrh top liste gledanosti, a danas počinje prikazivanje serije „Lioness“ na striming platformi Paramount+, u kojoj slavna glumica takođe ima vodeću ulogu.

Pored svega, objavljeno je da će njen novi film biti „Skarpeta" koji se temelji na knjizi Patriše Kornvel, u kome će igrati pored Džejmi Li Kertis.

Možda vas zanima

Međutim, sve to slavnoj glumici u ovom trenutku ne donosi potrebnu sreću.

"Volela bih da je moja mama ovde. Sve je u redu sa poslovne strane, ali bih želela da je ona tu", izjavila je Kidmanova na crvenom tepihu tokom svečane premijere serije „Lioness“ u Los Anđelesu, za The Hollywood Reporter:

Dok je govorila kako su joj osećanja trenutno pomešana, oči su joj se napunile suzama. 

Podsetimo, majka Nikol Kidman, Džanel El Kidman, umrla je iznenada prošlog meseca dok je glumica bila na festivalu u Veneciji, zbog čega je ranije otišla i nije mogla da preuzme nagradu.

Možda vas zanima

"U šoku sam i moram da se vratim svojoj porodici, ali ova nagrada je za moju majku. Neizmerno sam zahvalna što mogu svima vama da izgovorim njeno ime. Sudar života i umetnosti je srceparajuć, a moje srce je slomljeno", rekla je tada Nikol.

Za The Hollywood Reporter na premijeri nove serije, glumica je dodala:

"Nije lako. Teškim putem hodam, ali se držim."

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: