Aktuelno 1

27.10.2024.

17:01

Princ Vilijam progovorio javno o bratu posle čak šest godina: "Bilo je sreće, dobrih razgovora..." VIDEO

Dokumentarni film prestolonaslednika britanskog prestola pod nazivom "Princ Vilijam: Možemo li da stavimo tačku na beskućništvo" uskoro će biti prikazan u Britaniji.

Izvor: b92.net/Kurir.rs

Princ Vilijam progovorio javno o bratu posle čak šest godina: "Bilo je sreće, dobrih razgovora..." VIDEO
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Podeli:

I dok mnogobrojni obožavoci kraljevske porodice željno iščekuju nove detalje o kraljevskom skukobu, upravo jedan su našli u ovom dokumentarcu.

Naime, prethodnih dana objavljen je niz klipova - isečci iz pomenutog ostvarenja, a u jednom od njih Vilijam pominje svog brata Harija i to prvi put posle čak šest gdina.

Možda vas zanima

Sve mu je bilo jasno

Princ Vilijam priznao: "Majka mi je otvorila oči"

Britanski prestolonaslednik prisetio se kako ga je njegova majka, preminula princeza Dajana, odvela u prihvatilište za beskućnike kada je imao samo 11 godina, ističući da mu je tom posetom otvorila oči da vidi kako drugi žive drugačiji život.

8:04

27.10.2024.

11 h

Vilijam se prisetio trenutka kada ga je njegova pokojna majka princeza Dajana prvi put odvela u dobrotvornu organizaciju za beskućnike, The Passage.

"Majka me je odvela u Pasaž. U stvari, ona je odvela Harija i mene tamo. Mislim da sam tada imao 11 ili možda 10 godina. Nikada ranije nisam bio na takvom mestu, tako da sam bio pomalo zabrinut, jesam. Ne znam u šta sam se upuštao, ni šta me čeka tamo", rekao je Vilijam, pa nastavio: 

Možda vas zanima

"Moja majka je radila ono što radi i inače, bila je nasmejana i šalila se sa svima. Sećam se da sam pomislio: 'Pa, ako svi nemaju dom, svi će biti stvarno tužni.' Ali bilo je neverovatno koliko je bilo srećno, sećam se dobrih razgovora, igranja šaha, razgovora i onda mi je sinulo da postoje i drugi ljudi koji nemaju isti život kao ja."

Zanimljivo je da su otuđena braća nedavno prisustvovala sahrani zeta svoje majke, lorda Roberta Felouza. Međutim nisu progovorili ni reč, a Hari tokom celokupne posete Velikoj Britaniji nije video porodicu. 

Kako navode pojedini britanski mediji, prinčevi Hari i Vilijam nisu razgovarali pune dve godine.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: