Aktuelno 11

27.10.2024.

10:57

Muž čuvene Nede pobesneo jer mu ženu prozivaju da je zaboravila srpski u Americi FOTO

Nakon brojnih prozivki, muž Ivane Jovanović, koja je ostala poznata po ulozi Nede Pavlović u seriji "Grehu njene majke", reagovao je na ružne komentare na njegovoj objavi na društvenim mrežama.

Izvor: B92.net

Muž čuvene Nede pobesneo jer mu ženu prozivaju da je zaboravila srpski u Americi FOTO
Shutterstock/pathdoc

Podeli:

Glumica Ivana Jovanović, koja je ostala poznata po ulozi Nede Pavlović u seriji "Grehu njene majke", našla se na meti prozivki nakon što je dala intervju na srpskom jeziku, ali sa "američkim" akcenatom.

Nakon čuvenog intervjua, digla se velika prašina, a komentara nije manjkalo. Isti ti komentari pretežno su bili negativni.

Ivanin muž tada nije reagovao, ali je sada stao u odbranu svoje žene. Naime, on često deli fotografije svoje svakodnevice, te je tako uradio i sada.

"Nedavno sam se preselio iz SAD u Beograd sa svojom suprugom. Apsolutno zapanjujuće", napisao je Ivanin suprug u objavi, uz njihovu zajedničku fotografiju koja je za veoma kratko vreme postala viralna.

Ispod objave su usledili razni komentari, ali nisu svi bili lepi. Na neke je Ivanin suprug čak i morao da odreaguje.

"Tvoja žena je jedini slučaj u istoriji čovečanstva koja se preselila u Ameriku u svojim tridesetim, bila tamo manje od jedne decenije i dobila naglasak kada govori maternji jezik. Urnebesno i fejk", napisala mu je jedna tviterašica, što je muža naše glumice iznerviralo.

"A tebi je to bitno zbog? Kako ovo tačno utiče na tebe? Mora da tvoj život ima malo smisla. Učini mi uslugu i idi pogledaj se u ogledalo. Vidiš li to? Glupa ku*ka", odgovorio joj je on.

Podeli:

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: