Aktuelno 9

26.10.2024.

20:02

Mel Gibson vređao Kamalu Haris: "Ima IQ kao drvo"

Oskarovac Mel Gibson izneo je uvrede na račun koeficijenta inteligencije demokratske kandidatkinje za predsednika SAD, Kamale Haris i istovremeno otvoreno pružio podršku njenom republikanskom rivalu Donaldu Trampu, preneli su danas američki mediji.

Izvor: Tanjug

Mel Gibson vređao Kamalu Haris: "Ima IQ kao drvo"
Profimedia/AFF/Alamy Live News

Podeli:

U videu objavljenom pre dve večeri na sajtu TMZ, poznati glumac je dao kratku izjavu na jednom aerodromu kojom se osvrnuo na inteligenciju Harisove.

"Znam kako bi izgledalo kad bismo je pustili da dođe. To ne bi bilo dobro, ona ima bedan učinak iza sebe. Tu nema govora o nekoj politici. Ona ima IQ kao što ga ima i drveni stub na ogradi", kazao je Gibson.

Možda vas zanima

Pored toga što je uporedio inteligenciju Harisove sa parčetom drveta, glumac je dao podršku bivšem predsedniku SAD, preneo je Vašington tajms.

"Mislim da nikoga neće iznenaditi za koga ću glasati", rekao je on.

Novinar kome je Gibson dao izjavu upitao je da li je pogodio ako kaže da će to biti Tramp, na šta je glumac uzvratio da je dobro pogodio.

Možda vas zanima

Tramp je u prošlosti na svojoj društvenoj mreži Truth Social izražavao naklonjenost oskarovcu, poručivši da je Mel Gibson sjajan.
 

Podeli:

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Doneta odluka: Zabrana izdavanja "stanova na dan"

Vlasti španskog grada Malage zabraniće nova kratkoročna turistička iznajmljivanja u 43 gradska naselja, kako bi odgovorile na revolt stanovnika da im turizam, koji je u porastu, podiže cene na tržištu nekretnina.

9:19

25.10.2024.

1 d

Podeli: