Aktuelno 1

26.10.2024.

15:59

Majka Metjua Perija otkrila šokantne detalje: "Predosećao je da će umreti"

Suzan Morison, majka Metjua Perija, oglasila se povodom godišnjice glumčeve smrti. U NBC-jevoj emisiji Today je ispričala da je Peri "predosećao da će umreti".

Izvor: Index.hr

Majka Metjua Perija otkrila šokantne detalje: "Predosećao je da će umreti"
Profimedia

Podeli:

"Prišao mi je i rekao: 'Jako te volim i srećan sam što sam sada s tobom.' Bio je to neki predosećaj ili tako nešto. Tad nisam o tome razmišljala, ali sam pomislila: 'Koliko je prošlo otkad smo tako pričali. Prošle su godine.' Mislim da je postojalo nešto... Bilo je neizbežno da će se to dogoditi i on je to osećao", prisetila se Suzan.

"Ali tad je rekao: 'Više se ne bojim.' I to me zabrinulo", dodala je. 

Nedavno se oglasili očuh i sestra

Povodom godišnjice Perijeve smrti oglasili su se i njegov očuh, novinar Kit Morison, i sestra Kejtlin. Dali su intervju za kanadski HELLO! i otkrili planove za Fondaciju Metju Peri u Kanadi.

Prema službenoj veb stranici organizacije, fondacija je stvorena da bi pružila "sveobuhvatnu podršku pojedincima koji žive s poremećajima zavisnosti nakon lečenja".

"Posao koji sada radim vrlo je sebičan jer mi se čini kao da sedim pokraj Metjua i radim s njim svaki dan na nečemu što mu je bilo važno", rekla je 43-godišnja Kejtlin, koja obavlja dužnost izvršne direktorke fondacije.

"Blagoslovlena sam time da ga kroz ovu fondaciju uvek imam blizu sebe", dodala je.

"On bi voleo da  se pamti po tome što je pomogao ljudima koji se bore s zavisnošću", dodao je glumčev očuh. Njegova smrt im je, kažu, bila neverovatan šok.

"Kada je Metju iznenada umro, to je bilo neverovatno šokantno... Svako ko je izgubio dete reći će vam da je, čak i ako ste na neki način spremni na tu mogućnost, potresno", rekao je Morison.

"Ono što smo odlučili da izvučemo iz toga je da napravimo nešto korisno", dodao je.

Lekar priznao da je dilovao ketamin

Peri je umro u 54. godino od akutnog dejstva ketamina i drugih faktora zbog kojih je izgubio svest i udavio se u đakuziju, prema izveštajima sa obudkcije.

Glumac je javno priznao decenije zloupotrebe raznih supstanci, uključujući godine u kojima je glumio Čendlera Binga u hit televizijskom sitkomu iz 1990-ih "Prijatelji".

Podsećamo, jedan od dvojice kalifornijskih lekara koji su među petoro optuženih za njegovu smrt predoziranjem priznao je krivicu za ilegalnu distribuciju ketamina. Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD-a u Los Anđelesu.

Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora.

Još jedan lekar optužen u ovom slučaju, Salvador Plasencia, izjasnio se da nije kriv, kao i suoptužena Jasvin Sanga, poznata kao "kraljica ketamina".

Perijev lični asistent Kenet Ivamasa, koji je priznao da je ubrizgao lek Periju, i navodni posrednik, koji je rekao da je nabavio ketamin od Sange, već su se izjasnili krivima za optužbe s kojima su suočeni.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: