Aktuelno 0

26.10.2024.

14:26

Ovo je jedna od najseksepilnijih scena u kinematografiji, a Salma Hajek nije htela da je snimi FOTO

Salma Hajek se uoči dolaska Noći veštica prisetila snimanja filma "Od sumraka do svitanja".

Izvor: Index.hr

Ovo je jedna od najseksepilnijih scena u kinematografiji, a Salma Hajek nije htela da je snimi FOTO
EPA-EFE/ANDY RAIN

Podeli:

Na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja filma na kojoj pozira s maskom na licu. 

58-godišnja glumica je u jednom od intervjua za strane medije priznala da se baš i ne seća snimanja ovog filma, a sve zbog - zmije. 

"Kventin Tarantino mi je rekao da ću morati da plešem sa zmijom, na šta sam mu odgovorila da ne mogu to da napravim jer ih se užasno bojim", priznala je glumica, koja je naposletku ipak pristala na ples sa zmijom.

"Bilo je to dobro za mene jer sam se suočila sa svojim najvećim strahom. Ali morala sam da budem u 'u transu' dok sam plesala. Nije bilo nikakve koreografije, sve je improvizirano", objasnila je.

Nakon plesa u baru se Hajek se iz lepotice pretvara u vampira i počinje horor.

O čemu je reč o filmu?

"Od sumraka do svitanja" je američki akcioni horor iz 1996. godine koji je režirao Robert Rodrigez i napisao Kventin Tarantino prema konceptu i priči Roberta Kurtzmana.

Tarantino i Džordž Kluni igraju dvojicu loše braće - Seta i Ričija Geka. Nakon niza pljački u kojima su iza sebe ostavili reku krvi,  braća kreću u Meksiko da uživaju u plodovima svojih zločina.

Da bi prešli preko granice, otmu Džejkoba Fulera, udovca propovednika, i njegovo dvoje dece, Kejt i Skota. 

Kad se nađu južno od granice, petorka parkira kamper u sumnjivom baru za vozače kamiona, gde se Set i Riči imaju sastanak s lokalnim razbojnikom. Nakon nekoliko pića shvate da nisu u tipičnom baru jer celo mesto počne da vrvi opakim krvoločnim vampirima.

Uprkos gotovo nikakvim izgledima Fuleri i Gekovi udruže se u nadi da će poraziti noćna stvorenja.

Kim Kardašijan pokušala da rekreira scenu

Salma je objavila i fotografije Kim Kardašian nastale uoči Noći veštica prošle godine. 44-godišnja rijaliti zvezda je tad na Instagramu objavila video u kojem se obukla poput Salme u filmu, a oko nje je bila omotana velika žuta zmija.

Pratitelji su joj tad u komentarima pisali da "niko ne može da izgleda dobro poput Salme" i da im se njen video baš i ne sviđa.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: