Aktuelno 2

26.10.2024.

13:58

Zvezda OnlyFans-a zaradila milione, a sada se povlači: Fanovi totalno zbunjeni

Korin Kopf, jedna od najpoznatijih kreatorki sadržaja na OnlyFansu, objavila je da više neće objavljivati i da se povlači s platforme nakon što je "u poslednje tri godine zaradila neverovatne svote novca", piše LADbible.

Izvor: Index.hr

Zvezda OnlyFans-a zaradila milione, a sada se povlači: Fanovi totalno zbunjeni
Shutterstock/Melnikov Dmitriy

Podeli:

28-godišnja Korina smatra se jednom od najuspešnijih kreatorki sadržaja na OnlyFansu u poslednjih nekoliko godina.

Na Iks-u je nedavno podelila objavu u kojoj je napisala: "Nema više linka u opisu profila", kojim je inače pozivala pratioce da pogledaju njen novi sadržaj. 

Ubrzo su usledili brojni komentari na njenu objavu, a većina je bila razočarana njenim povlačenjem s paltforme.

Ko je Korina Kopf?

Kopf je postala poznata kao članica grupe jutjubera Davida Dobrika koji je na toj platformi vodio The Vlog Squad u kojem su učestvovali brojni drugi influenseri.

Korina je svoj kanal na Jutjubu otvorila 2016. godine. Objavljivala je vlogove, snimke s prijateljima, pokazivala je svoju odeću i kuću. Na platformi je skupila 1.69 miliona pretplatnika.

Popularna je i na Instagramu gde je prati 6.5 miliona ljudi.

Korina je inače iz Čikaga, gde je i upoznala jutjub zvezdu Davida Dobrika, koji ju je podstakao da se preseli u Los Anđeles kako bi se lakše probila kao influencerka. Godine 2021. Kopf je počela da objavljuje na OnlyFans-u nakon što su, kaže, neki njeni obožavatelji izrazili želju za tim. 

Tvrdi da je preko OnlyFansa zaradila 67 miliona dolara (oko 62 miliona evra). Kaže da je počela da zarađuje odmah nakon što je otvorila profil na 18+ stranici.

Jednom prilikom je na Dobrikovom jutjub kanalu izjavila da je zaradila neverovatnih milion dolara u samo 48 sati nakon što je otvorila račun.

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: