Aktuelno 0

25.10.2024.

16:55

Sinoć su zbog Nućija zvezde sijale posebnim sjajem: Mladi reper novim albumom osvojio estradu

Ovo je tek početak!

Izvor: B92.net

Sinoć su zbog Nućija zvezde sijale posebnim sjajem: Mladi reper novim albumom osvojio estradu
Warp Studio

Podeli:


Noć iza nas obeležila je  promocija debitantskog albuma "Zamena za bol" jednog od najpopularnijih izvođača novog talasa, Igora Panića Nućija.

Na prestižnoj lokaciji, mladi reper okupio je bliske saradnike, kolege i prijatelje kako bi predstavio projekat na kojem je mesecima naporno radio.

Nući je na crvenom tepihu zablistao u svedenoj, ali veoma elegantnoj crnoj kombinaciji, sa specifičnim detaljem na licu koji je privlačio pažnju.

Njegove zvanice nisu zaostajale: glamurozni Vojaž, Tea Tairović, Desingerica, Sanja Vučić, Devito, Ema Radujko, Vesna Đogani, Ivana Boom Nikolić, Angellina, Edita, Sergej Pajić i mnogi drugi prodefilovali su u stilu dostojnom najjačih muzičkih događaja.

Warp Studio



Njegov prvenac broji 12 pesama, a hitovi poput "HIHI HAHA" sa Bibom i Devitom kao i naslovna numera "Zamena za bol", već obaraju rekorde na trending listama.

Ipak, ovo nije jedina saradnja koju je popularni reper ostvario na ovom projektu. Panić je svoj glas po prvi put ukrstio sa Rastom u pesmi "Ceo svet", a na oduševljenje celokupne publike, na listi su se našli dueti sa Sanjom Vučić i Reljom Popovićem sa kojima Nucci već beleži po dve mega uspešne saradnje.

"Zamena za bol" predstavlja revolucionarni korak u Nućijevoj karijeri, a on je najavio da je ovo samo početak nečega što će trajati!

Za sve ljubitelje modernog zvuka, "Zamena za bol" je obavezna stanica koja će ostaviti neizbrisiv trag na muzičkoj sceni!
 

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: