Aktuelno 50

25.10.2024.

13:36

Tijana Ajfon izazvala haos na Sajmu knjiga, đaci se bacali na starletu: "Šokirana sam"

Starleta Tijana Ajfon se u prepoznatljivom izdanju pojavila na Sajmu knjiga, oko nje su se okupili osnovci, dodirivali su je i izgovarali razne stvari, a odrasli su u šoku posmatrali tu scenu.

Izvor: B92.net/Telegraf.rs

Tijana Ajfon izazvala haos na Sajmu knjiga, đaci se bacali na starletu: "Šokirana sam"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Poseta starlete Tijane Ajfon Sajmu knjiga iazvala je pravi haos u Hali 1.

Starletu su sa svih strana okružili osnovci, a mnogi su se, bukvalno, bacali na nju.

"Ja sam šokirana! Dobro, deca me vole, što je najvažnije, kažu da je najvažnije da te deca vole. Malo sam šokirana, ali sve je u redu. Možda su oni malo šokirani mojim izdanjem, ali ja sam šokirana svim ovim", rekla je Tijana za Telegraf.rs.

Sa Tijanom je bio i influenser Gagi i njih dvoje su privukli veliku pažnju.

Dečaci od dvanaest-trianest godina i poneka devojčica opkolili su ih i pojedinačno vukli za rukav kako bi se fotografisali. Pojedini su i izgovarali, prema svedocima, neprikladne stvari za svoje godine.

Odrasli su šokirano posmatrali scenu, jedna žena s nevericom je zastala na galeriji, dobro pogledala u poprsje i decu koja se nižu oko starlete i doslovno se zaledila od šoka. Odjednom se trgla, nešto prokomentarisala i pobegla.

Jedan muškarac bio je naročito "oduševljen" njenom pojavom. Jeste joj održao i lekciju, ali ipak se približio, slikao ju je, pa, ne može da kaže da mu nije privukla pažnju.

"Hoćeš da ti dam knjigu, da držiš, jer je Sajam knjiga, znaš", rekao joj je.

Podeli:

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: