Aktuelno 0

25.10.2024.

9:53

Džejeva ćerka rastužila mnoge: "Danas se svi bore da nešto naprave u životu..." FOTO

Mlađa ćerka legendarnog Džeja Ramadanovskog, koja je u julu rodila devojlicu Miu, mnoge je rastužila objavom na Instagram profilu.

Izvor: B92.net

Džejeva ćerka rastužila mnoge: "Danas se svi bore da nešto naprave u životu..." FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Džejeva mlađa ćerka Marija Ramadanovski, baš kao i njena starija sestra Ana, i dalje veoma pate za prerano preminulim ocem.

Obe naslednice legendarnog pevača često se prisećaju divnih trenutaka koje su provele sa njim, a sada je Marija objavila fotografiju sa psolednjeg očevog gostovanja na televiziji.

"Moj dragi tata. Ostao si mi bas ovakav u sećanju.Ovo je bilo tvoje poslednje gostovanje na televiziji, baš kada si i mene poveo. Ovo je jedna od slika koje sam našla i baš te opisuje onako kakav si bio vedar, nasmejan, boem i što je najbitnije čovek sa najboljom dušom koja izbija iz tvog osmeha i očiju!", opisala je Marija, pa dirljivim rečima istakla koliko joj nedostaje otac:

"Danas se svi bore da nešto naprave u životu, a ti si napravio to da si ostao upamćen i urezan u mnogim srcima ovog naroda što je mnogo bitnije od svega ostalog! Mnogo te volim i mnogo mi nedostaješ".

Inače, Marija je u julu postala majka, rodila je ćerkicu kojoj su ona i suprug Stefan Davidović dali ime Mia.

Njen otac Džej Ramadanovksi je preminuo 6. decembra 2021. godine, od posledica srčanog udara. Imao je samo 56 godina.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: