Aktuelno 7

25.10.2024.

9:22

Nikol Kidman o problematičnim trenucima: "Ne želim da doživljavam orgazme" VIDEO

Glumac Haris Dikinson priznao je da mu je bilo neugodno tokom snimanja neplanirane intimne scene sa Nikol Kidman u filmu Babygirl, a ona je potrvdila da joj je bilo dosta svega, a najviše snimanja intimnih scena.

Izvor: b92.net/index.hr

Nikol Kidman o problematičnim trenucima: "Ne želim da doživljavam orgazme" VIDEO
EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

U toj sceni je morao da pleše go na pesmu Džordža Majkla bez prethodne probe, i upravo je tada doživeo "transfer blama", po njegovim rečima, prenosi Dejli mejl. 

"Rediteljka Halina Reijn pustila je pesmu i rekla: 'Samo pleši.' Tako da sam zaplesao. Pre toga sam popio malo viskija. Ali bilo je neugodno", izjavio je glumac te naglasio da mu je Nikol Kidman bila velika podrška i opisao ju je kao izuzetno srdačnu osobu.

"Ona stvara atmosferu na setu i čini da se svi osećaju ugodno, ranjivo i duhovito jer je izuzetno hrabra", dodao je Dikinson.

I Nikol Kidman je nedavno govorila o svom iskustvu sa snimanja ovog filma. Priznala je da su scene s Harisonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njenog supruga, ponekad bile previše zahtevne.

Ispričala je da je osećala frustraciju i povremeno pomišljala da više ne želi da snima takve scene. Opisala je osećaje iscrpljenosti i "pregorevanja" koje je doživela tokom snimanja.

"Postojala je ogromna količina deljenja i poverenja, a zatim i frustracije. Pomišljala sam: 'Ne diraj me.' U nekim trenucima tokom snimanja sam razmišljala da više ne želim da doživljavam orgazme. 'Nemojte mi se približavati. Mrzim da radim ovo. Ne znam želim li da me više iko dira u životu. Dosta mi je.' To je bilo prisutno sve vreme tako da je bilo skoro kao burnout", ispričala je Kidman.

Uspeh snimljenih intimnih scena Kidman pripisuje rediteljki i koordinatorima za intimnost. Dikinson se složio pa dodao da su on i Nikol s koordinatorkom dogovarali granice onoga što im je bilo ugodno tokom snimanja.

"Koordinator intimnosti pomaže da se definiše šta je ugodno i šta odgovara viziji filma, a sve se odvija vrlo pažljivo kako bi se stvorila autentična scena", zaključio je.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: