Aktuelno 1

25.10.2024.

18:07

TikTokerka ostala u šoku kad je videla stavku na računu hotela VIDEO

Tiktokerka Džoslin ostala je užasnuta kada je otkrila da joj je hotel u Las Vegasu naplatio naknadu koja je utrostručila ukupan iznos njenog računa.

Izvor: B92.net

TikTokerka ostala u šoku kad je videla stavku na računu hotela VIDEO
Lucky-photographer/Shutterstock

Podeli:

Džoslin je odsela u cenovno pristupačnijem hotelu Westgate, u kojem noćenje košta 184 evra, ali njen plan da smanji troškove pao je u vodu kad je ugledala račun i otkrila da joj je hotel naplatio dodatnih 523 evra naknade za pušenje, ali ona tvrdi da ne puši.

Ljuta tiktokerka objavila je video u kojem je pozvala pratioce da ne odsedaju u tom hotelu.  

"Nemojte odsesti u odmaralištu Westgate. Želela sam jednostavno mesto za boravak, nešto što nije preskupo, ali prilično lepo, izgledalo je dobro. Odjavim se i imam 523 evranaknade za pušenje. Ne pušim", istakla je.

@travelingwithjoce Absolute trash experience at the @Westgate Las Vegas #scammeralert #vegas #fraud ♬ original sound - Joce Travels

Na sajtu hotela objašnjeno je da je to hotel za nepušače i da će svim gostima za koje se veruje da su pušili u sobama biti naplaćena dodatna naknada za čišćenje.

Međutim, tiktokerka, koja kaže da ne puši, tvrdi da uopše nije bila u svojoj sobi u 18:15 (vreme u kojem se navodno aktivirao detektor dima). Požalila se na hotelskoj recepciji, ali joj je upravnik hotela rekao da ne može ništa po tom pitanju da učini. 

Pored toga, tiktokerka je podelila snimke korisnika TripAdvisora koji su tvrdili da im se ista stvar dogodila tokom njihovog boravka.

Harper je kasnije otkrila da joj je hotel vratio novac i dao besplatan dvodnevni boravak nakon što je njena priča postala viralna na društvenim mrežama.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: