Aktuelno 1

24.10.2024.

19:05

Otkazan koncert u čast Bore Đorđevića: Na njemu je trebalo da nastupi i Sergej Trifunović FOTO

Koncert u čast Bore Đorđevića zakazan za 02. novembar u Zappa Bazi, na kom je trebalo da nastupi i Sergej Trifunović, je otkazan.

Izvor: B92.net

Otkazan koncert u čast Bore Đorđevića: Na njemu je trebalo da nastupi i Sergej Trifunović FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Porodica i članovi benda se nisu složili sa idejom organizatora zbog čega je koncert otkazan.


"Zappa Baza, kao jedan od organizatora ovog događaja, želi da istakne da je događaj napravljen iz čiste ljubavi prema Bori Đorđeviću i njegovim pesmama. Ideja o naplaćivanju ulaznica, od kojih bi se novac prosledio za podizanje spomenika Bori Đorđeviću na Tašmajdanu je bila iskrena želja nas kao fanova kao i inicijativa da se kroz peticiju ta ideja i ostvari", navode organizatori u saopštenju i dodaju:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZAPPA BAZA (@zappabaza)

"S obzirom da porodica Bore Đorđevića, kao i članovi benda nisu saglasni sa ovom idejom, tj načinom na koji se realizuje, s akcentom na prikupljanje novačnih sredstava za spomenik, odlučili smo da se događaj ne održi.Ta nas je vest zatekla kada je koncert bio skoro rasprodat, inače bi događaj bio besplatnog karaktera od samog starta, jer poštujemo stav porodice i članove benda. 
Naša odluka kao jednog od organizatora je donešena usled negativne slike koja je stvorena u medijima, a to je bila poslednja stvar koju smo želeli", zaključili su.

Novac možete preuzeti na prodajnim mestima gde ste kupili karte.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: