Aktuelno 0

24.10.2024.

15:57

Drogu za Lijama Pejna osoblje hotela krilo u kutiji od sapuna FOTO

Prema novim informacijama o slučaju stradalog pevača, sobarica i još jedan radnik hotela navodno su krili drogu u kutiji za sapun, koju je policija kasnije pronašla u Lijamovoj sobi, a u istragu se uključio i njegov telohranitelj Pol Higins.

Izvor: B92.net/Miror

Drogu za Lijama Pejna osoblje hotela krilo u kutiji od sapuna FOTO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Pevač Lijam Pejn preminuo je 16. oktobra od posledica pada s trećeg sprata hotela CasaSur u Buenos Ajresu.

S obzirom na to da je njegova smrt sumnjiva, lokalna policija pretražuje hotel i ispituje zaposlene, a sa njima je, prema pisanju Mirora, i Lijamov telohranitelj Pol Higins.

Higins je viđen je kako zajedno s policajcima pregleda bezbednosne snimke i intervjuiše nekoliko zaposlenih u hotelu, kako bi pokušao da otkrije ko je, navodno, snabdevao pokojnog pevača benda "One Direction" narkoticima.

Prema ovom mediju, trenutno se istražuju zaposleni koji su radili na dan Lijamove smrti, kao i oni koji su radili nekoliko dana pre nesreće.

Policajci su već razgovarali s dvojicom radnika za koje se sumnja da su doneli drogu Lijamu.

Navodno su jedna sobarica i jedan drugi radnik hotela, za koga nije precizirano čime se bavi, krili drogu u kutiji sapuna, koju je kasnije policija pronašla u Pejnovoj sobi.

Preliminarni rezultati toksikoloških testova s obdukcije Lijamovog tela otkrili su tragove kokaina, benzodiazepina, krek kokaina i "ružičastog kokaina", koji je kombinacija metamfetamina, ketamina i MDMA.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: