Aktuelno 0

24.10.2024.

13:31

MasterChef Srbija: "Nekome je danas tužan dan, jadan taj koji se ženi"

Pred nama je još jedna nedelja kuvanja i sve smo bliži biranju pobednika druge sezone "MasterChefa Srbija".

Izvor: Prva.rs

MasterChef Srbija: "Nekome je danas tužan dan, jadan taj koji se ženi"
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Do tada ima još mnogo izazova, zadataka čuvenog sudijskog trojca, kuvanja, uspešnih i manje uspešnih napravljenih porcija... U novoj epizodi, koja vas na programu Prve čeka u četvrtak, 24. oktobra u 20.50, sudije Filip, Nenad i Branko obećavaju da će se takmičari i te kako naraditi!

Tema ovog četvrtka je pripremanje gozbe za venčanje, a svoja bračna, lepa i manje lepa iskustva, takmičari koji su u braku podeliće sa nama.

Danas ih čeka timski izazov. Kao i svaki put biće podeljeni u timove. Kao i uvek, svaki tim će imati vođu. Ko će biti u kom timu i ko će biti vođe odlučiće izlvačenjem pozivnica!

Prvi pozivnice izvlače singl takmičari (Anja, Boško, Bojan, Stefan) koji prethodno odgovaraju sudijama na pitanje šta za njih znači ljubav.

Imamo dva konkurentska tima, a ko bude napravio bolji meni za venčanje - odlazi na balkon. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i torte na sprat. Sudije iznose svoja očekivanja od svadbarskog menija i otkrivaju da oni danas nisu jedine sudije, da pored njihovih visokih kriterijuma i ukusa, koji su im već poznati, moraju da ispune očekivaja i želje dve najbitnije osobe na jednom venčanju - mladenaca.

Njihov glas i glas sudija je ravnopravan i podjednako odlučuju o pobedniku zadatka. Mlada nam je španjolka, a mladoženja iz Smederevske Palanke, i oni imaju potpuno različita očekivanja i želje.

Jasno je da zadatak nije ni malo lak i da će biti teško udovoljiti svima, na vođama je da sa svojim suigračima naprave plan, odrede ko je za šta u timu zadužen, a vremena za pripremu svega zadatog nije mnogo, ukupno 120 minuta,s tim da predjelo treba da bude servirano nakon 80 minuta, glavno jelo nakon 100, a torta na samom kraju, u 120. minutu.

Za to vreme treba da naprave po dve porcije jela, jednu za mladence i jednu za sudije.

Ne propustite  novu epizodu "MasterChefa Srbija" u četvrtak, 24. oktobra u 20.50 jer vas čeka mnogo preokreta!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pakt potpisan; "Ovo je bez presedana"

Nemački avioni sposobni za praćenje ruskih podmornica počeće sa operacijama uz obalu Škotske već sledeće godine, u okviru odbrambenog sporazuma koji će biti potpisan između Londona i Berlina.

8:30

23.10.2024.

1 d

Podeli: