Aktuelno 0

24.10.2024.

13:31

MasterChef Srbija: "Nekome je danas tužan dan, jadan taj koji se ženi"

Pred nama je još jedna nedelja kuvanja i sve smo bliži biranju pobednika druge sezone "MasterChefa Srbija".

Izvor: Prva.rs

MasterChef Srbija: "Nekome je danas tužan dan, jadan taj koji se ženi"
PrintScreen/ TV Prva Video

Podeli:

Do tada ima još mnogo izazova, zadataka čuvenog sudijskog trojca, kuvanja, uspešnih i manje uspešnih napravljenih porcija... U novoj epizodi, koja vas na programu Prve čeka u četvrtak, 24. oktobra u 20.50, sudije Filip, Nenad i Branko obećavaju da će se takmičari i te kako naraditi!

Tema ovog četvrtka je pripremanje gozbe za venčanje, a svoja bračna, lepa i manje lepa iskustva, takmičari koji su u braku podeliće sa nama.

Danas ih čeka timski izazov. Kao i svaki put biće podeljeni u timove. Kao i uvek, svaki tim će imati vođu. Ko će biti u kom timu i ko će biti vođe odlučiće izlvačenjem pozivnica!

Prvi pozivnice izvlače singl takmičari (Anja, Boško, Bojan, Stefan) koji prethodno odgovaraju sudijama na pitanje šta za njih znači ljubav.

Imamo dva konkurentska tima, a ko bude napravio bolji meni za venčanje - odlazi na balkon. Meni se sastoji od predjela, glavnog jela i torte na sprat. Sudije iznose svoja očekivanja od svadbarskog menija i otkrivaju da oni danas nisu jedine sudije, da pored njihovih visokih kriterijuma i ukusa, koji su im već poznati, moraju da ispune očekivaja i želje dve najbitnije osobe na jednom venčanju - mladenaca.

Njihov glas i glas sudija je ravnopravan i podjednako odlučuju o pobedniku zadatka. Mlada nam je španjolka, a mladoženja iz Smederevske Palanke, i oni imaju potpuno različita očekivanja i želje.

Jasno je da zadatak nije ni malo lak i da će biti teško udovoljiti svima, na vođama je da sa svojim suigračima naprave plan, odrede ko je za šta u timu zadužen, a vremena za pripremu svega zadatog nije mnogo, ukupno 120 minuta,s tim da predjelo treba da bude servirano nakon 80 minuta, glavno jelo nakon 100, a torta na samom kraju, u 120. minutu.

Za to vreme treba da naprave po dve porcije jela, jednu za mladence i jednu za sudije.

Ne propustite  novu epizodu "MasterChefa Srbija" u četvrtak, 24. oktobra u 20.50 jer vas čeka mnogo preokreta!

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Iz prodaje se povlači pašteta

Agencija za kontrolu hrane BiH potvrdila je danas da se iz prodaje povlači "Argeta kokošija pašteta" čiji rok trajanja ističe 10. septembra 2027. godine, zbog moguće nadutosti ambalaže.

17:01

22.10.2024.

1 d

Podeli: